arkadaşlar bebegimin 5 ayı bitti halen gaz sancımız devam ediyo.:çok üzgünüm: sizin tavsiyelerinizle milupanın rezene çayını kullanmaya başladım.:çok üzgünüm:doktor kantrolumuzde ogluşumun kan tahlinde kanını 8.1 e kadar düşmeside ayrı bi üzüntü oldu bende.:bbo:şimdi kan şurubuna başladık.doktorumuz yenidogan sarılıgının uzun sürmesine baglı oldugunu söylüyo kansızlıgının.arkadaşlar özür konudan konuya atladım asıl sorun gazz.benneyaptımkine olur bu gazı geçmeyen şubat annesi varsa bana yazın.nasıl başa çıkıyosunuz gaz sancısıyla.kafamçokkarıştı
meraba canım beim oğlumda 6 aylık şimdiye kadar hiç gaz sancısı çekmedi çünkü kafirunu bilirsin belki aktarlarda satılıyo beyaz renkte ve kare şeklinde 1 kilo kaynamış suya 1 tane at ve soğuduktan sonra iç hemen erimiyo ama içebilirsin ben doğduğundan beri içiyorum kakasını gazını bile rahat çıkarıyo dene bence 3-4 gün önce konu açtım kafirun ile ilgili ama kimse cevap yazmadı umarım bu mesajımı çabuk ulaşır canım faydasını göreceksin a.s
muhtemelen gaz sancısı gece oluyordur.havluyu ütüleyip onun dayanacağı ısıya getirin ve karnına koyun bu rahat uyumasına da yardımcı olacaktır.ayrıca eğer hala emiyorsa sizde yediklerinize dikkat edin sizin yediğiniz gaz yapan yiyecekler bebeğinize geçiyor biliyorsunuzdur.ayrıca emzirirken su içmeyin gaz yapar! eğer hiçbiri işe yaramazsa hindistan cevizi tozu aktarlardan alabilirsiniz...bebeğinize günlük olarak bi çay kaşığından daha az vermelisiniz......o da olmazsa melisa otu bebekler için olanı........daha çok sayarım ben size ama önce ilk sıradakileri deneyin...arkadaşlar bebegimin 5 ayı bitti halen gaz sancımız devam ediyo.:çok üzgünüm: sizin tavsiyelerinizle milupanın rezene çayını kullanmaya başladım.:çok üzgünüm:doktor kantrolumuzde ogluşumun kan tahlinde kanını 8.1 e kadar düşmeside ayrı bi üzüntü oldu bende.:bbo:şimdi kan şurubuna başladık.doktorumuz yenidogan sarılıgının uzun sürmesine baglı oldugunu söylüyo kansızlıgının.arkadaşlar özür konudan konuya atladım asıl sorun gazz.benneyaptımkine olur bu gazı geçmeyen şubat annesi varsa bana yazın.nasıl başa çıkıyosunuz gaz sancısıyla.kafamçokkarıştı
arkadaşlar bebegimin 5 ayı bitti halen gaz sancımız devam ediyo.:çok üzgünüm: sizin tavsiyelerinizle milupanın rezene çayını kullanmaya başladım.:çok üzgünüm:doktor kantrolumuzde ogluşumun kan tahlinde kanını 8.1 e kadar düşmeside ayrı bi üzüntü oldu bende.:bbo:şimdi kan şurubuna başladık.doktorumuz yenidogan sarılıgının uzun sürmesine baglı oldugunu söylüyo kansızlıgının.arkadaşlar özür konudan konuya atladım asıl sorun gazz.benneyaptımkine olur bu gazı geçmeyen şubat annesi varsa bana yazın.nasıl başa çıkıyosunuz gaz sancısıyla.kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?