• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık bebeğimde 3 aydır geçmeyen öksürük yardım..

Sessizmelek

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
48
5
6
36
Arkadaşlar bunu yasayan varmı gercekten artık bunalım yasıyorum. Uc aydır öksürüyor röntgenleri kanları temiz birsuru doktor gezdim hepsi geniz akıntısı dedi. Ama cogu da bukdr sürmez de dedi alerji bölümü de takip ediyor sorun ckmadı neden bitmedi bu öksürük özellikle uyuyunca baslıyor

Hicbir muayene olmadan reflü olablr dedi ama cocugun kusma sorunu yok
Reflüde kusma olmak zorunda değil. Beslenmesini en az 1 saat öncesinden kesin uyumadan. Yattığı odanın nemini %40 dan düşük %60 dan fazla olmayacak şekilde ayarlayın. Gerekirse buhar makinesi kullanın gün içeriisnde oda mutlaka havalansın. Aynı zamanda her gün serum fizyolojikle burnunu açın burun tıkanıklığıda öksürme yapabilir

Reflüde kusma olmak zorunda değil. Beslenmesini en az 1 saat öncesinden kesin uyumadan. Yattığı odanın nemini %40 dan düşük %60 dan fazla olmayacak şekilde ayarlayın. Gerekirse buhar makinesi kullanın gün içeriisnde oda mutlaka havalansın. Aynı zamanda her gün serum fizyolojikle burnunu açın burun tıkanıklığıda öksürme yapabilir

Düzenli acıyorum burnunu mesela suann gece yarısı öksürükle agladı artk komsulardan bile cekiniyor insan napacamı bilmiyorum neler yaptım gecmiyor

Düzenli acıyorum burnunu mesela suann gece yarısı öksürükle agladı artk komsulardan bile cekiniyor insan napacamı bilmiyorum neler yaptım gecmiyor
Odaya Nem ve ısı ölçeri alın odanın nemi %60 geçmesin. Sık sık havalandirin. Odada halı vs varsa peluş oyuncak beşiğinde varsa yada battaniye kaldırın. Pamuklu giydirin. Odanın isisaina göre sizin giydiginizin bir fazlasini giydirip yatırın. Birde bize doktor" prospan " diye bitkisel bir şurup yazmisdi doktora sorup alabilirmisiniz diyin tamamen bitkisel takviye oksurugumuzu kesmişti .birde yanında alerji damlası zaditen vermişti 4-5 günde gecmicti. Geçmiş olsun.

Odaya buhar mak ve nem ve ısı ölçer alın. Kullandığınız deterjan yumuşatıcıyı en doğalından parfümsüz olrak kullanın yatağındaki çarşafları pijamaları vs leri

Odaya Nem ve ısı ölçeri alın odanın nemi %60 geçmesin. Sık sık havalandirin. Odada halı vs varsa peluş oyuncak beşiğinde varsa yada battaniye kaldırın. Pamuklu giydirin. Odanın isisaina göre sizin giydiginizin bir fazlasini giydirip yatırın. Birde bize doktor" prospan " diye bitkisel bir şurup yazmisdi doktora sorup alabilirmisiniz diyin tamamen bitkisel takviye oksurugumuzu kesmişti .birde yanında alerji damlası zaditen vermişti 4-5 günde gecmicti. Geçmiş olsun.
Allah razı olsun bilgilendirmeniz icin cok teşekkür ederim soracagım mutlaka hatta eczacı uygun görürse prospanı kullanmştm dıger kızmda bebege de veririm

Allah razı olsun bilgilendirmeniz icin cok teşekkür ederim soracagım mutlaka hatta eczacı uygun görürse prospanı kullanmştm dıger kızmda bebege de
Odaya buhar mak ve nem ve ısı ölçer alın. Kullandığınız deterjan yumuşatıcıyı en doğalından parfümsüz olrak kullanın yatağındaki çarşafları pijamaları vs leri
İnanın bundan da şüphelendim acaba deterjan yada yün olablrmi die

Allah razı olsun bilgilendirmeniz icin cok teşekkür ederim soracagım mutlaka hatta eczacı uygun görürse prospanı kullanmştm dıger kızmda bebege de

İnanın bundan da şüphelendim acaba deterjan yada yün olablrmi die
Sendende razı olsun ne demek rca ederim.🙏Elbette olabilir yatağınızı süpürün maytlar olabiliyor. Bir de inek sütü vermeyin veriyorsanız öksürüğü arttırır.

Yok canım altı aylık daha süt vermiyorum ama hayatım kabusa döndü
Doktora götürdün mü tekrar? Benim kızımda da hastalık geöirdi öksürüğü kalmıştı geçecek diye beklerken abisi kreşten bir hastalık daha getirdi ve bugün gittik ventolin cortair falan nebülizatörle hava veriyoruz. Belki farklı bir doktora daha mı gmstersen

Back
X