- 30 Haziran 2022
- 48
- 5
- 6
- 36
- Konu Sahibi Sessizmelek
-
Hicbir muayene olmadan reflü olablr dedi ama cocugun kusma sorunu yokReflü açısından değerlendirildi mi?
Ona hic bakmadılar ama KBB olarak gittik bilirler dimi varsa öyle sorunugeniz eti sorunu olabilir mi?
Sürekli nemli tutmaya bakıyorum yuksek yastık yapıyorum yok uyuyunca baslıyorOdada ısı ve nem nedir?
Fazla nem de zarar ölçüyor musunuz?Sürekli nemli tutmaya bakıyorum yuksek yastık yapıyorum yok uyuyunca baslıyor
Reflüde kusma olmak zorunda değil. Beslenmesini en az 1 saat öncesinden kesin uyumadan. Yattığı odanın nemini %40 dan düşük %60 dan fazla olmayacak şekilde ayarlayın. Gerekirse buhar makinesi kullanın gün içeriisnde oda mutlaka havalansın. Aynı zamanda her gün serum fizyolojikle burnunu açın burun tıkanıklığıda öksürme yapabilirHicbir muayene olmadan reflü olablr dedi ama cocugun kusma sorunu yok
Reflüde kusma olmak zorunda değil. Beslenmesini en az 1 saat öncesinden kesin uyumadan. Yattığı odanın nemini %40 dan düşük %60 dan fazla olmayacak şekilde ayarlayın. Gerekirse buhar makinesi kullanın gün içeriisnde oda mutlaka havalansın. Aynı zamanda her gün serum fizyolojikle burnunu açın burun tıkanıklığıda öksürme yapabilir
Odaya Nem ve ısı ölçeri alın odanın nemi %60 geçmesin. Sık sık havalandirin. Odada halı vs varsa peluş oyuncak beşiğinde varsa yada battaniye kaldırın. Pamuklu giydirin. Odanın isisaina göre sizin giydiginizin bir fazlasini giydirip yatırın. Birde bize doktor" prospan " diye bitkisel bir şurup yazmisdi doktora sorup alabilirmisiniz diyin tamamen bitkisel takviye oksurugumuzu kesmişti .birde yanında alerji damlası zaditen vermişti 4-5 günde gecmicti. Geçmiş olsun.Düzenli acıyorum burnunu mesela suann gece yarısı öksürükle agladı artk komsulardan bile cekiniyor insan napacamı bilmiyorum neler yaptım gecmiyor
Odaya buhar mak ve nem ve ısı ölçer alın. Kullandığınız deterjan yumuşatıcıyı en doğalından parfümsüz olrak kullanın yatağındaki çarşafları pijamaları vs leriDüzenli acıyorum burnunu mesela suann gece yarısı öksürükle agladı artk komsulardan bile cekiniyor insan napacamı bilmiyorum neler yaptım gecmiyor
Allah razı olsun bilgilendirmeniz icin cok teşekkür ederim soracagım mutlaka hatta eczacı uygun görürse prospanı kullanmştm dıger kızmda bebege de veririmOdaya Nem ve ısı ölçeri alın odanın nemi %60 geçmesin. Sık sık havalandirin. Odada halı vs varsa peluş oyuncak beşiğinde varsa yada battaniye kaldırın. Pamuklu giydirin. Odanın isisaina göre sizin giydiginizin bir fazlasini giydirip yatırın. Birde bize doktor" prospan " diye bitkisel bir şurup yazmisdi doktora sorup alabilirmisiniz diyin tamamen bitkisel takviye oksurugumuzu kesmişti .birde yanında alerji damlası zaditen vermişti 4-5 günde gecmicti. Geçmiş olsun.
Allah razı olsun bilgilendirmeniz icin cok teşekkür ederim soracagım mutlaka hatta eczacı uygun görürse prospanı kullanmştm dıger kızmda bebege deOdaya Nem ve ısı ölçeri alın odanın nemi %60 geçmesin. Sık sık havalandirin. Odada halı vs varsa peluş oyuncak beşiğinde varsa yada battaniye kaldırın. Pamuklu giydirin. Odanın isisaina göre sizin giydiginizin bir fazlasini giydirip yatırın. Birde bize doktor" prospan " diye bitkisel bir şurup yazmisdi doktora sorup alabilirmisiniz diyin tamamen bitkisel takviye oksurugumuzu kesmişti .birde yanında alerji damlası zaditen vermişti 4-5 günde gecmicti. Geçmiş olsun.
İnanın bundan da şüphelendim acaba deterjan yada yün olablrmi dieOdaya buhar mak ve nem ve ısı ölçer alın. Kullandığınız deterjan yumuşatıcıyı en doğalından parfümsüz olrak kullanın yatağındaki çarşafları pijamaları vs leri
Sendende razı olsun ne demek rca ederim.Allah razı olsun bilgilendirmeniz icin cok teşekkür ederim soracagım mutlaka hatta eczacı uygun görürse prospanı kullanmştm dıger kızmda bebege de
İnanın bundan da şüphelendim acaba deterjan yada yün olablrmi die
Yok canım altı aylık daha süt vermiyorum ama hayatım kabusa döndüSendende razı olsun ne demek rca ederim.Elbette olabilir yatağınızı süpürün maytlar olabiliyor. Bir de inek sütü vermeyin veriyorsanız öksürüğü arttırır.
Doktora götürdün mü tekrar? Benim kızımda da hastalık geöirdi öksürüğü kalmıştı geçecek diye beklerken abisi kreşten bir hastalık daha getirdi ve bugün gittik ventolin cortair falan nebülizatörle hava veriyoruz. Belki farklı bir doktora daha mı gmstersenYok canım altı aylık daha süt vermiyorum ama hayatım kabusa döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?