6 AYLIK BEBEĞİMDE UYKU PROBLEMİ

sero13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
223
37
118
40
merhaba arkadaşlar 6 aylık oğlumda maalesef uyku problemi yaşıyoruz. doğduğundan beri uyuyacağı zaman hep bir problemimiz var akşam yıkıyor emziriyorum ve yatıyor akşam bir kaç defa emmek için kalkıyor. fakat son bir haftadır banyodan snr uyuyup 10.30-11.00 gibi kalkıyor snr uyumuyor gece 2-3 lere kadar. biz çalışam insanız sabah erken kalkıyorum evin işini haliylen o uyuduğunda yapmak zorunda kalıyorum (ses çıkarmadan) kucaklayıp uyutmaktan sırtımda ağrılar başladı (tecrübesizlikten annem bu yöntemi öğretmişti çok pişmanım) bana ne önerirsizin.

canım donem donem olabılıyor bebeklerde bu tarz şeyler.dışlerı falan çıkacaktır belkı.bıraz sabret bakalım.ınşallah duzelır

Cnm benim kizimda 9 aylik valahi ben yer dosegi yaptim onada yaptirdim yerde uyuyoruz emdikten sonra kendiliginden daliyo mutlaka dene derim ayrica banyodan sonra calpol ver agri kesici belki bebegin dis cikarma asamainda olabilir huzursuz ve uykusuzlugu normaldir benm kizimda,6 ayi bitirdikten sonra disini patlatmisti darisi size inslh ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…