6 aylık bebeğimin gelişimi

gulkIzlarInAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
15
0
16
Gaziantep
kızlar bebeğim dün 6.ayını doldurdu,iki aydır ek gıda veriyordum,çorba falan da arada... şimdi pütürlü çorbalar veriyorum,her yemekten meyveden mvs,arada karışık meyve çorbaları vs,iki dişi çıktı,desteksiz oturtmaya çalışıyorum baya ilerledi,kollarından tuttuğumda geri adımlıyordu şimdi ileri adımlamaya başladıörümceğiyle koşuyor,istediği şeylere rahatça uzanıyor:)
sizinkiler ne alemde? ben kızımı uyutup geliyorum,anlatın meleklerinizi

merhaba arkadasim benim kizimda 1 hafta sonra 6 ayini bitirmis olacak biz ek gidaya daha yeni gectik ama kizim daha tam yutmayi bilmiyor meyve suyu veriyorum yarisi onlukte kaliyor diyebilirim karninin ustune yatidimdaysa kollar ve bacaklr havaya kaldirip resmen gobeginin ustunde duruyo su en gorunen bi dis yok ama abisi bu aylarda cikarmistikizimda cikarir heralde sadece su aralar cok huysuz oldu surekliilgi istiyor..

merhaba anise,
öncelikle olabildiğince anne sütü ile beslemeye devam edin çünkü anne sütünde bulunan antikorlar bebeğin bağışıklığını güçlendirir. ek gıdaya anne sütü eğer yetmezse takviye olarak verin. süt yapıcı şeyler yiyebilirsiniz bebeğiniz için çok iyi olur. bebeklerin psikoloji dalında sınıflandırılmış bir sürü refleksleri vardır, sizin bebeğiniz de onlardan birini gerçekleştiriyor :) diş konusunda ise tam sağlıklı bebeklerin diş çıkarma yaşında. 6-7 aylıkken çıkmaya başlar ve bu bebeklerde huysuzluğa sebebiyet verir. nedeni ise çıkmaya hazırlanan dişlerin verdiği kaşıntıdır yani onun huysuzluğu olabilir. bebeğiniz damağını kaşımak için ağzına çeşitli nesneler götürebilir aman diyim dikkatli olun, bebeğin yakınında sert ve mikroplu olabilecek nesne bırakmayın, oldukça dikkatli olmakta fayda var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…