• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık bebek öksürük

ssusam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
1.432
2.512
63
Merhaba kızlar bebeğim 3 gün sonra 6 aylık olacak ve burnu akmaya öksürmekten başladı. Galiba hasta oluyor. Salı günü doktor randevumuz var gidince bakar ama o zamana kadar neler yapabilirim? Ek gıdaya 2 haftadır parça parça başladık her gün bir şeyler vermesem de o istedikçe tadına baktırdım. Bu süreçte bebeğe verebileceğim bir şey var mı? Buhar makinemiz yok ama çıkıp alabilirim sizce alsam iyi gelir mi? Bol bol emziriyorum ve sıcak banyo yaptırdım. Önerilerinize açığım şuan enerjisi vs yerinde ama 2 gündür öksürük ve burun akıntısı var, kötü olursa diye endişeliyim

Merhaba kızlar bebeğim 3 gün sonra 6 aylık olacak ve burnu akmaya öksürmekten başladı. Galiba hasta oluyor. Salı günü doktor randevumuz var gidince bakar ama o zamana kadar neler yapabilirim? Ek gıdaya 2 haftadır parça parça başladık her gün bir şeyler vermesem de o istedikçe tadına baktırdım. Bu süreçte bebeğe verebileceğim bir şey var mı? Buhar makinemiz yok ama çıkıp alabilirim sizce alsam iyi gelir mi? Bol bol emziriyorum ve sıcak banyo yaptırdım. Önerilerinize açığım şuan enerjisi vs yerinde ama 2 gündür öksürük ve burun akıntısı var, kötü olursa diye endişeliyim
Ateş takibi yaptınız mı? Ateş de eşlik ediyorsa randevuyu beklemeden başvurmanızı öneririm. Ateş yoksa, bol bol burun açın ki rahat nefes alabilsin.

Ateş takibi yaptınız mı? Ateş de eşlik ediyorsa randevuyu beklemeden başvurmanozı öneririm.
Konuya yazmayı unutmuşum takip ediyorum ateşi yok. Birde burun temizliği asla yaptırmıyor kafasını zorla tutarak biraz serum fizyolojik sıkıyorum ama ne kadarı denk gelirse ☹️ eşimle beraber bile zor oluyordu şimdi tek başıma hiç yapamadım

Serum fizyolojik onemle, yapabildiginiz kadar kullanin.
Buhar makinesi alsaniz iyi olur , sicak soguk ikisi bir olandan. Alana kadar su kaynatip, odaya koyabilirsiniz.
Gogsune , sirtina ilik havlumsu bir sey koyun sicak olsun bebis.
Bol emzirin
Peditus kullanmayin. Ilk kizimda kullandim , ikinci kizimda hic kullanmadim.
Genel durumunu takip edin

Back
X