Bebek Beslenmesi 6 aylık bebek tatilde ne yer?:(((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

catlamismisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
359
40
68
hanımlar merhaba, oğlum 5.5 aylık bayram sonrası tatile çıkmayı planlıyoruz tam 6 ayı dolmuş olacak. 3.5 aylıktan beri zar zor emziriyorum uykusunu kolluyorum resmen emzirmek için. e gündüz uykuları da azaldı dolayısıyla gündüz pek emziremiyorum. doktorumuz 5. ay muayenesinde yavaş yavaş ek bişeyler vermeye başlayabilirsin demişti. Meyve püreleri-su-yoğurt vs.. tatile malesef otele gideceğiz, su ile muhallebi yapamayacağım muhtemelen çünkü ocak yok bişey yok. yine meyve püresi yapar yediririm devam sütü de alacağım yanıma ama devam sütü hiç cazip gelmiyo bizimkine. ne yapacağımı şaşırdım. emiyor olsa 1 hafta daha emzirir eve gelince başlardım çorbalara fln. otelin çorbaları ne şartta yapılıyor ayrıca yağlı tuzlu salçalı fln olacak vs vs kafam allak bullak. ne yapmalıyım tecrübeli annelerden destek bekliyorum

Kaşık mamalari var su ile yapılan canım ve evde yoğurt da yapip götürebilirsin termosa filan koyup

Yoğurt, meyve püresi, yayla çorbası,tarhana çorbası, ( illaki otelde pişer bunlar) .vb.
Otelin mutfağını kullanabilirsin , yada götür az tarhana hemen pişirip verirler sana. Ben öyle yapıyordum.
Birde azıcık yiyorlar zaten bu kadar dert etme. Ben 3lü tupper kaplarım var onları mutlaka yanıma alıp içine işime yarar yemeklerden alıp, istediğim saat yediriyordum. Dışarda yesem bile içine çorba alıyordum filan.

Ben ufak bebegimle tatile giderken kac gun kalacaksak atiyorum 6 gun icin milupanin kavanoz mamalarindan alip koyuyordum. 6 tane meyve puresi, 6 tane corba, 6 tane sutlac. Bunlari ogunlerinde yediriyordum. Emzirdigim icin problem olmuyordu. Yogurduda otel disina cikip aliyordu esim mini dolaba koyuyordum. Evde kendim mayaliyordum ama disardayken pinarin organik yogurdunu yediriyordum. Sizde boyle yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…