- 28 Mart 2018
- 25
- 2
- 1
- 42
- Konu Sahibi Prenses 14
-
canim eger bebeginde atesle birlikte bitkinlikte farkediyosan boyle gozlerinin icine bakinca baygin bakislar gibi halsizlik gibi buyuk ihtimal enfeksiondur hic bekleme sabahi aksami filan kostur acile.Sevgili anneler oncelikle hayirli ramazanlar... oglum 6 aylik ve sabahtan beri atesi vardi gunduz bu kadar deildi pamuk islayip devamli koltuk alti alnina falan derken atesini aldim ancak kafasihep atesli dis sıkıntısida var tabi onla alakali sanirim.. gece daha cok artti atesi artik 1 cay kasigi calpol vermek durumunda kaldim. Yarin aksama kadar tekrar gozlemleyip olmazsa acile goturcez. distendir dimi arkadaslar siz neler yaptiniz atesli durumlarda..
Büyük ihtimal diş olabilir 2gün bekliyor genelde doktorlar.ılik duş aldırabilirsin birde bi kovaya cesme suyu doldur minik havlulari icine koy sık sık eklem yerlerini sil.daha kücük ama dondurma veriyorum ben ogluma cok az dondurma şekeri ateş düsürüyo birde yarim paranox fitil verebilirsnSevgili anneler oncelikle hayirli ramazanlar... oglum 6 aylik ve sabahtan beri atesi vardi gunduz bu kadar deildi pamuk islayip devamli koltuk alti alnina falan derken atesini aldim ancak kafasihep atesli dis sıkıntısida var tabi onla alakali sanirim.. gece daha cok artti atesi artik 1 cay kasigi calpol vermek durumunda kaldim. Yarin aksama kadar tekrar gozlemleyip olmazsa acile goturcez. distendir dimi arkadaslar siz neler yaptiniz atesli durumlarda..
Cok saol canm benim sadece ates her olctugumde 36'5 cikiodu. Ama gece uyuya kalmisim bi uyandim aglama sesine cayir cayir yaniodu kuzum. İste calpol verince sabaha kadar dusmus. Simdi iyi ama kafasi sicak ve birde eller ayaklarlar buz gibiAteşi kaç canım geçmiş olsun ateşten başka sıkıntısı varmı?
Canim ateş zaten gece başlar sabaha karşı düşer , fitil verebilirsin ...insallah diştendir canim diş ateşi yüksek olmuyor ama bogazlarina baktırmak gerekir çok geçmiş olsun....Sevgili anneler oncelikle hayirli ramazanlar... oglum 6 aylik ve sabahtan beri atesi vardi gunduz bu kadar deildi pamuk islayip devamli koltuk alti alnina falan derken atesini aldim ancak kafasihep atesli dis sıkıntısida var tabi onla alakali sanirim.. gece daha cok artti atesi artik 1 cay kasigi calpol vermek durumunda kaldim. Yarin aksama kadar tekrar gozlemleyip olmazsa acile goturcez. distendir dimi arkadaslar siz neler yaptiniz atesli durumlarda..
Kafa sıcak eller ayaklar soguksa genelde ateş yükselmeden once yapıyo dikkat etCok saol canm benim sadece ates her olctugumde 36'5 cikiodu. Ama gece uyuya kalmisim bi uyandim aglama sesine cayir cayir yaniodu kuzum. İste calpol verince sabaha kadar dusmus. Simdi iyi ama kafasi sicak ve birde eller ayaklarlar buz gibi
Canım bebigin enfeksiyon kapmış ondandırSevgili anneler oncelikle hayirli ramazanlar... oglum 6 aylik ve sabahtan beri atesi vardi gunduz bu kadar deildi pamuk islayip devamli koltuk alti alnina falan derken atesini aldim ancak kafasihep atesli dis sıkıntısida var tabi onla alakali sanirim.. gece daha cok artti atesi artik 1 cay kasigi calpol vermek durumunda kaldim. Yarin aksama kadar tekrar gozlemleyip olmazsa acile goturcez. distendir dimi arkadaslar siz neler yaptiniz atesli durumlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?