6 aylık büyümeyen bebeğim. Böyle bir durumla karşılaştınız mı

zp_soker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
16
5
1
36
Merhaba bayanlar 6 aylık hamileyim ama kordondan bebeğe yeterli oksijen ve kan gitmediği için bebeğim 1 ay geriden geliyor. İğne ve aspirin kullanıyorum. Geçenlerde Cem Batukan a gittim bu Bebek 2 hafta bile yaşamaz dedi. Cuma günü Atıl Yüksel e gideceğim. Böle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba ? son 1 aydabebeğim 40 gram ancak almış.

Suan kaç kilo bebegin dogunca mi 2 ay yasamaxmis
Allah yardimciniz olsun tatlım hiç bilmiyorum ama hemen vazgeçme birsuru doktora git

Suan kaç kilo bebegin dogunca mi 2 ay yasamaxmis

Allah yardimciniz olsun tatlım hiç bilmiyorum ama hemen vazgeçme birsuru doktora git
Merhaba çok teşekkür ederim. Cem Batukan a göre anne karnında en fazla 2 hafta daha yaşarmış. Yarın Atıl Yüksel e gideceğim. İnşallah onun daha farklı bir tavsiyesi olur

Bebege yterli kan ve oksijen gitmesi için sol tarafa doğru yatmak gerekir. Yapıyor musunuz bunu ? Allah şifa versin bebise. Umudu kesme annesi..

Merhaba sağlıklı doğdu mu bebeğiniz peki
ilk basta dr durumumdan şüphe edince 2 hafta sonraya randevu vermişti. bakti o zamanda büyüme olmamış egitim arastirma hastanesine gönderdi. oradada acil yatiş yaptılar. 5. gun cocugun kalp atışı bozulunca sezeryanla aldilar. dogdugunda 650 g dan daha kucuktu. 3 ay kuvezde kaldı. simdi 4 yasinda. bi sorunumuz yok. cok zeki ama yasitlarindan daha minyon tipli. acayip yaramaz hem kreşe hem bize hatta butun mahalleye kök sokturuyor

Bebege yterli kan ve oksijen gitmesi için sol tarafa doğru yatmak gerekir. Yapıyor musunuz bunu ? Allah şifa versin bebise. Umudu kesme annesi..
Merhaba yatmaya çalışıyorum ama çalışıyorum bilmiyorum işi bıraksam daha iyi olur mu? Bugün Atıl Yüksel e gideceğim inşallah o tavsiyede bulunabilir.

Oh maşallah vallahi içime su serptiniz. Çok zorlu bir süreç atlatmışsınız. Allah sağlık ve uzun ömür versin. İnşallah benim bebeğim de sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir

bir mucize yaşamışsınız Rabbim ömür verdiyse ne olursa olsun doğuyor yaşıyor işte Allah bağışlasın miniğinizi size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…