6 aylık dönme sorunu

tugbatopcu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
18
3
1
41
Bebeğim 6 aylık erkek dönerken bazen kolunu kurtarıyor bazen kurtaramıyor dönmekte sıkıntı yok ama sadece sırt üstü iken yüz üstü dönebiliyor yüz üstü iken sırt üstü dönemedi henüz çünkü kolları üstünde durmayı sevmiyor döndüğü an kollarını balık gibi yanlara açıyor çok az destek alıyor sonra bırakıyor onun dışında uzanmasında çekmesin de sıkıntı yok kollarını güzel kullanıyor ama yüz üstü destek almıyor böyle olan var ki ne yapmalıyım çok kafama takıyorum

Kimsenin bu konu ile ilgili bağlantısı yok sanırım

Benim kızım da öyleydi şuan 11 aylık. Deli deli yatardı gece ağlardı bi bakardım yüzüstü kalmış dönememiş. Döndürünce hemen uyurdu Zamanla ahtapot gibi oluyorlar az sabır

6 aylık bebekten ne bekliyorsunuz ki kafanıza takıyorsunuz ya boşuna bebek yani bu daha gelişim aşamasında altı aylıkken dediğiniz gibi dönemeyen bebekler bile var, zamanla hepsini yapacaktır boşa kendinize stres yapmayın ya da başka çocuklarla çocuğunuzu kıyaslamayın bence

Aslında dönmemesine çok takmıyorum kolunu yüz üstü yanlara açıyor destek alıp kalkmıyor şok Nadir yapıyor ona sıkılıyorum yoksa ikinci bebeğim ilk bebeğimde böyle değildi

Belki biraz tembellik vardirçabalamak istemiyordur. Biraz daha beklemekte yarar var.

7 aylık benim de oğlum var ve bireysel farklılık var sonuçta aynı anda, aynı sıra ile gelişmiyorlar. Daha vakit var merak etmeyin

oğlum da aynı öyleydi. simdi 8.5 aylık ve iki türlü de dönebiliyor ve kolları, dizleri üzerinde duruyor. ben de çok endişe ediyordum ama birden sanki doğduğundan beri bunu yapıyormus gibi yapmaya basladı endişe etmeyin yani. bir de bizim evde kedi var o da çok motivasyon oldu onun için.

Çok teşekkür ederim inşallah ya İnşalşah kedi olurum ben

Aslında dönmemesine çok takmıyorum kolunu yüz üstü yanlara açıyor destek alıp kalkmıyor şok Nadir yapıyor ona sıkılıyorum yoksa ikinci bebeğim ilk bebeğimde böyle değildi
Benim de oğlum var iki yaşında ilk dönüşünü altı aylıkken yaptı hiç uğraşmazdı bi yere koyardık kalırdı öyle sekiz aylıkken emeklemeye başladı ay her şeyi erkenden olacak dedim 14 aylıkken yürüdü şimdi de kızım var dört aylıkken dönmeye başladı şuan sekiz aylık yere yatıyo yattığı yerden geri kalkıp oturuyo, erkekler biraz tembel olabilir bu konuda kendilerini yormuyolar hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…