- 18 Temmuz 2025
- 18
- 3
- 1
- 41
- Konu Sahibi tugbatopcu
-
Kimsenin bu konu ile ilgili bağlantısı yok sanırımBebeğim 6 aylık erkek dönerken bazen kolunu kurtarıyor bazen kurtaramıyor dönmekte sıkıntı yok ama sadece sırt üstü iken yüz üstü dönebiliyor yüz üstü iken sırt üstü dönemedi henüz çünkü kolları üstünde durmayı sevmiyor döndüğü an kollarını balık gibi yanlara açıyor çok az destek alıyor sonra bırakıyor onun dışında uzanmasında çekmesin de sıkıntı yok kollarını güzel kullanıyor ama yüz üstü destek almıyor böyle olan var ki ne yapmalıyım çok kafama takıyorum
İnşallahBenim kızım da öyleydi şuan 11 aylık. Deli deli yatardı gece ağlardı bi bakardım yüzüstü kalmış dönememiş. Döndürünce hemen uyurduZamanla ahtapot gibi oluyorlar az sabır
6 aylık bebekten ne bekliyorsunuz ki kafanıza takıyorsunuz ya boşunaBebeğim 6 aylık erkek dönerken bazen kolunu kurtarıyor bazen kurtaramıyor dönmekte sıkıntı yok ama sadece sırt üstü iken yüz üstü dönebiliyor yüz üstü iken sırt üstü dönemedi henüz çünkü kolları üstünde durmayı sevmiyor döndüğü an kollarını balık gibi yanlara açıyor çok az destek alıyor sonra bırakıyor onun dışında uzanmasında çekmesin de sıkıntı yok kollarını güzel kullanıyor ama yüz üstü destek almıyor böyle olan var ki ne yapmalıyım çok kafama takıyorum
Aslında dönmemesine çok takmıyorum kolunu yüz üstü yanlara açıyor destek alıp kalkmıyor şok Nadir yapıyor ona sıkılıyorum yoksa ikinci bebeğim ilk bebeğimde böyle değildi6 aylık bebekten ne bekliyorsunuz ki kafanıza takıyorsunuz ya boşunabebek yani bu daha gelişim aşamasında altı aylıkken dediğiniz gibi dönemeyen bebekler bile var, zamanla hepsini yapacaktır boşa kendinize stres yapmayın ya da başka çocuklarla çocuğunuzu kıyaslamayın bence
Belki biraz tembellik vardirBebeğim 6 aylık erkek dönerken bazen kolunu kurtarıyor bazen kurtaramıyor dönmekte sıkıntı yok ama sadece sırt üstü iken yüz üstü dönebiliyor yüz üstü iken sırt üstü dönemedi henüz çünkü kolları üstünde durmayı sevmiyor döndüğü an kollarını balık gibi yanlara açıyor çok az destek alıyor sonra bırakıyor onun dışında uzanmasında çekmesin de sıkıntı yok kollarını güzel kullanıyor ama yüz üstü destek almıyor böyle olan var ki ne yapmalıyım çok kafama takıyorum
Mecbur birqz daha bekleyeceğizBelki biraz tembellik vardirçabalamak istemiyordur. Biraz daha beklemekte yarar var.
Çok teşekkür ederim inşallah ya İnşalşahoğlum da aynı öyleydi. simdi 8.5 aylık ve iki türlü de dönebiliyor ve kolları, dizleri üzerinde duruyor. ben de çok endişe ediyordum ama birden sanki doğduğundan beri bunu yapıyormus gibi yapmaya basladıendişe etmeyin yani. bir de bizim evde kedi var o da çok motivasyon oldu onun için.
hahahaÇok teşekkür ederim inşallah ya İnşalşahkedi olurum ben
Benim de oğlum var iki yaşında ilk dönüşünü altı aylıkken yaptı hiç uğraşmazdı bi yere koyardık kalırdı öyle sekiz aylıkken emeklemeye başladı ay her şeyi erkenden olacak dedim 14 aylıkken yürüdüAslında dönmemesine çok takmıyorum kolunu yüz üstü yanlara açıyor destek alıp kalkmıyor şok Nadir yapıyor ona sıkılıyorum yoksa ikinci bebeğim ilk bebeğimde böyle değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?