- 11 Şubat 2016
- 134
- 16
- 13
- Konu Sahibi agustos_bocegi
Arkadaşlar 6 ay oldu evleneli çok severek evlendik. herşey iyi güzel sorun yokken eşim bi takı mevzusudur tutturdu. ben vermek istemedik bileziklerimi sadece mobilya almak için istedi. bunun için vermek istemedim. ama başından beri hep aynı şey üzerinde tartışma yaşadık düşünce olarak da yıprandım ne değerliymiş be diyerek de. ailemin de üzerimde baskısı oldu verme diye ve çaresiz kaldım tartışmamız cok büyüdü ben ailemin yanına gittim farklı sehirdeyiz ailemle eşim memur biz doğudayız..
Ailemin yanında 20 gün kaldım ve zor bela eşimi ikna ederek geldim geri denemek için. Gözümde hiç bir şey yok takı vs. hatayı kabullenen biri değil onda hiç suç yok gibi. Neyse geleli 2 ay oldu ama eşimle eskisi gibi değiliz ben ona herşeyi unutup yaklaşıyorum ama ne eskisi gibi güzel sözler ne sevdiğini söyleme ne canım aşkım vs demiyor eskiden adımı bile kullanmazdı hiç hiç şimdi hep adımı söylüyor. yaşananları unutamadığını ifade ediyor. karşıma alıp konusunca hep olumsuz konuşuyor benimle zamana bırakalım olursa olur vs gibi. ama konu açmadığımda evde aktivite yapıyoruz hani. Eşimin ailesinden biri aranız nasıl dediğinde iyiyiz sıkıntımız yok diyor ama bana neden böyle davranıyor
Ne yapabilirim ben nasıl düzelir eskisi gibi olmayı çok özledim çok üzülüyorum kimseye bişey diyemiyorum. Şimdi buralar karışık diye beni göndericek ama gidersem iyice uzaklaşır mı benden