merhaba arkadaşlar ben 6 aylık evliyim.. eşimle severek evlendik ama.. sonra öğrendimki içki alışkanlığı var.. beni 2 kez dövdü.. affettim.. buarada ben memurum o özel şirkette çalışıodu sonra sorun yaşadı 1 aydır evde.. bu hep sorun yapar die yanında paranın P sini sölemem .. meclis içinde hep överim yüceltirim eşimi amaa.. her akşam çıkıo dışarı gece 12-1 den aşağı gelmiyo eve zar zor sallana sallana gelio.. sonra bana ağzına ne geliyosa sölüo.. sen memursunda nolmuş insan olamamışsın şerefsiz adi neler neler.. dün akşam bizim ev sobalı sobayı kaldırdıme vi temizledim geldi yine sallana sallana en önemliside bugün işe tekrar başlıcak.. bende surat astım.. neden surat asıyomuşum.. ağzına ne laf geliosa söledi.. senin hergece meymenetsiz suratını görmek zorundayım dio.. bende dedim senle evlendiğime köpekler gibi pişmanım dedim.. benim başımı yaktın dedim.. nerdeyse 1 saat tartıştık.. odanın kapısını parça parça etti kırdı .. dedim sus artık sakin ol sakinleştirmeye çalıştım.. ama ceketini aldı çıktı
gecede annesinde kalmış sabah işe gelirken kayınbabamla karşılaştım.. onlarda sanki tınnn bu gelin yeni evli yalnız evde ne halde demek yok.. kavgamı ettiniz dedi evet dedim nerde o.. evde yatıo dedi.. ii dedim yatsın.. işede gitmemiş ne yapmaya çalışıo.. memurluğum bahane bence.. işede gitmemiş amacı ne.. dayanamıcam ne yapayım.. ayrılmak istiyorum ama daha 6 aylık evliyiz yaa... annem ve babamda uzakta benden .. ve ailem istemiodu ben memurum kendin gibi bir memurla evlen dediler direttim.. 6 ayda böle olup geri gitmek ne zordur.. bütün gece hiç uyumadım tek başıma.. hemde ne deliii gece gelir bana bişey yapar die öldüm korkudan uyuyamadım sizce akşam eve gelirse neyapayım..? beni sevdiğine eminim ama sadece sevgi yetmio akşam olunca beni unutuo arkadaşlarına koşuoo