6 AYLIK GEBE UYKU PROBLEMİ YARDIM

fbigen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
72
19
98
Merhaba bayanlar,
22 + 4 deyim. Ayağıma gece krampları girmeye başladıktan sonra doktorum magnezyum ve kan ilacı kullanmamız söyledi magnezyumu kullanamıyorum ancak kan ilacını kahvaltıdan yarım saat önce gibi içiyorum. üç gündür kan ilacını kullanıyorum ve gün içinde hamileliğimin ilk aylarındaymışım gibi doyumsuz uyku sorunum başladı,
gözümü açamıyorum başım ağrıyor halsizim bitkinim yüzüme ve işimede yansıyor bu durum. Yardımcı olabilecek olan var mı :(

vala canım ben de 25. haftadayım.. 1 hafta önce ben de kan ilacına başladım.. buna mı bağlı bilmiorm ama bende de vücut ağrıları ve uykuya doyamama var birkaç gündür.. öyle çok halsiz değilim.. gece de çok huzurlu uyuyamıorm ama ben bunu bedenen büyüdüğüme ve sağdan sola dönerken dikkat edeyim derken sürekli uyanmama bağlıyorum..
kan ilacı dedin kafama taktın :D bir sonraki muayenemde sorayım bakayım..

arayacağım öğleden sonra bir de dışkı da koku yapıyor mu bu ilaç? yan tesirleri mi acaba?

arayacağım öğleden sonra bir de dışkı da koku yapıyor mu bu ilaç? yan tesirleri mi acaba?

bak sen söyledikçe dikkatimi çekiyor.. benim de dışkımın rengi acaip bi hal aldı koyu yeşil oldu ben de yediklerime felan bağlıyorum.. kokmaya zaten kötü kokar dışkı dediğin orası ayrı mevzu da..
nese sen sor bizleri de bilgilendir belki de ilacın yan etkileridir çünkü benim bildiğim belli bir haftadan sonra bütün doktorlar herkese kan ilacı veriyor..

Back
X