Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftalık demek istedin galiba canım bazen bebegin görülmesi 7. Haftayı bulabiliyor vajinal ultrasonla en gec 7-8 hafta da kesin görülmesi lazim diye biliyorumVajinal ultrasonda gebelik görülmeme ihtimali var mıdır ??
Nasıl yani anlayamadim vallahiYok 6 aylık
Yani vajinal ultrasona girdim 1 hafta önce eğer bir gebelik olsaydı suan 6 aylık olucaktı ams doktor yok dediNasıl yani anlayamadim vallahi
Bilemedim vallahi canimYani vajinal ultrasona girdim 1 hafta önce eğer bir gebelik olsaydı suan 6 aylık olucaktı ams doktor yok dedi
Olabilir mi diyorsunuzBilemedim vallahi canim
Bisey söyleyemiyorum hamilemiydin ki olsa 6 aylik görünürdü dedi ne sorunla gittin doktoraOlabilir mi diyorsunuz
Kız benide bi aydinlatin valla yandi beynim noluyooOo kral geri dönmüş. :) Beyin yakmaca seansları başlasın.![]()
![]()
Bu kralımız sürtünme yoluyla hamile kalabildiğine kendini inandırıp 5 kere üst üste adet olup hala hamile oldugunu düşünen bir kraldı diye biliyorum. :)Kız benide bi aydinlatin valla yandi beynim noluyoo
Sürtünmeli ilişkiden şüphe etttigüm icin gittim iç çamaşırımız vardı karşı tarafta bosalma olmadı zevk suyundan şüphe duydum bu 6 ay içinde 5 ayrı doktora gittim 7 kere beta hcg verdim 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason yapıldı ve doktor en son gittiğim sen tıp dilince yalancı gebelik diye geçen bi durumu yasıyorsun dedi çok fazla kafaya taktığın icin dediBisey söyleyemiyorum hamilemiydin ki olsa 6 aylik görünürdü dedi ne sorunla gittin doktora
Haklısınız ama bir sürü şey yasıyorum vücudum da fiziklsel olarak adetlerimi oluyorum ama adet miktarım azaldı rengi değişti karnım da birsey hareket ediyor rahmim jarnım büyüyor gebelik lekelerim çıktı akıntım çok arttı 5 dakika da bir tuvalete gidiyorum bublar da beni çok düşündürüyor o yüzden ikna olamıyorumKesin ve kesin olarak hamile değilsin artık rahatlaman lazım 6 aylık bir bebek vajinal ultrasonla bide nasıl görünmez onu göremeyen doktor varsa kördür zaten öyle bi bebek yok olmadığı için göremiyor adam bu konu şaka sanırım
Ya ben hamile kalmak için 9 aydır duvara bile kerkindim de şu kafayı yakalayamadım. Efsanesin vallaSürtünmeli ilişkiden şüphe etttigüm icin gittim iç çamaşırımız vardı karşı tarafta bosalma olmadı zevk suyundan şüphe duydum bu 6 ay içinde 5 ayrı doktora gittim 7 kere beta hcg verdim 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason yapıldı ve doktor en son gittiğim sen tıp dilince yalancı gebelik diye geçen bi durumu yasıyorsun dedi çok fazla kafaya taktığın icin dedi
Bacım senin psikolojin bozulmuş yani şu yazdıklarından sonra hala varmı diye sorabiliyomusn gerçekten?Sürtünmeli ilişkiden şüphe etttigüm icin gittim iç çamaşırımız vardı karşı tarafta bosalma olmadı zevk suyundan şüphe duydum bu 6 ay içinde 5 ayrı doktora gittim 7 kere beta hcg verdim 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason yapıldı ve doktor en son gittiğim sen tıp dilince yalancı gebelik diye geçen bi durumu yasıyorsun dedi çok fazla kafaya taktığın icin dedi
E yok artik cocuk yapmak okadar kolay olsa bunca insan senelerce uğraşmaz 6 haftalıkken bebegi gorduk biz 6 aydir bu. Tip seni ikna edemediyse ben bisey demiyorum dahaSürtünmeli ilişkiden şüphe etttigüm icin gittim iç çamaşırımız vardı karşı tarafta bosalma olmadı zevk suyundan şüphe duydum bu 6 ay içinde 5 ayrı doktora gittim 7 kere beta hcg verdim 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason yapıldı ve doktor en son gittiğim sen tıp dilince yalancı gebelik diye geçen bi durumu yasıyorsun dedi çok fazla kafaya taktığın icin dedi