• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylik goz temasi

sadeceanneee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba 6 bucuk aylik bir bebegim var yakindan gözlerini kaciriyor baksa bile kısa bakiyor ama uzaktan gayet yüzüme bakar seslere de öyle çok yakından donup bakmaz bir adım ötede seslendigimiz zaman bakar sanki yakindan birsey yapmak istrmiyor ve surkeli kucakta duran bir bebek. Böyle olup sonradan düzelen var mı öğrenmek ıstiyorum var mi yardımcı olacak olan benm bebegim de böyleydi ama sonradan düzeldi diyen

Merhaba 6 bucuk aylik bir bebegim var yakindan gözlerini kaciriyor baksa bile kısa bakiyor ama uzaktan gayet yüzüme bakar seslere de öyle çok yakından donup bakmaz bir adım ötede seslendigimiz zaman bakar sanki yakindan birsey yapmak istrmiyor ve surkeli kucakta duran bir bebek. Böyle olup sonradan düzelen var mı öğrenmek ıstiyorum var mi yardımcı olacak olan benm bebegim de böyleydi ama sonradan düzeldi diyen
Doktora sordunuz mu

Göz teması harici sosyal becerisi nasıl? Sizinle iletişime giriyor mu? Gülümseme, kahkaha heceleme şeklinde konuşması var mı? İsmine dönüp bakıyor mu?

Göz teması harici sosyal becerisi nasıl? Sizinle iletişime giriyor mu? Gülümseme, kahkaha heceleme şeklinde konuşması var mı? İsmine dönüp bakıyor mu?
Sosyal gülümsemesi var sesli kahkasi var ismine dönme tam anlayamıyorum orasını yakindan asla sesime teoki yok ama uzaktan seslenince bakar

benim oğlum da 10 kere çağırdam birine bakar ama bakmadığı zamanlarda da ismini çağırdığımda gülümsüyor. sadece emzirirken ve bez değişiminde uzun göz teması var onun dısında gözler fıldır fıldır 😂 bence normal

Back
X