6 aylık hamileyim normalmi

6 aylık hamileyim ve bulantılarım hala devam ediyor normalmi bu
Canmmerhaba benim tanidiklarimdan duydum kjmisinin doguma kada olurmus be im karsi komsum hamile iken jlk uc ay bulantisi hic olmamis uc aydansonra doguma kadar olmus cnm benimde ara ara oluo

bencede normal benimde sabah bulantılarım devam ediyor kitapta okudum normal diyordu

Canmmerhaba benim tanidiklarimdan duydum kjmisinin doguma kada olurmus be im karsi komsum hamile iken jlk uc ay bulantisi hic olmamis uc aydansonra doguma kadar olmus cnm benimde ara ara oluo
bnmde smdiye kdr hiç olmadı(3 ayı doldurcz inş.)ama 2 gndr bulanmaya başladı anlamadm :(

Çok normal canım.
Benim arkadaşım kusmuş sonra doğuma girmiş bazılarının doğuma kadar sürebiliyor senin sürmez inşallah.

hiçbi hamilelik diğerine benzemiyor tatlım.. doktorun normal diyorsa normaldir.. benim annem bana hamile iken 9 ay bulantı yaşamış.. kardeşimde de 3. ayda kesilmiş.. o sebeple bence endişelenecek bir durum olduğunu sanmıorm..

benimde o aya kadar devam etti..gün boyu bulantılarım oluyordu..6 ayı sonunda kesilmesi lazım..çok zayıflamıştı..altı aydan sonra..yemek yemeye saldırdım..bu seferde çok kilo almıştım..merak etme geçer..eger geçmezse doktora danışırsın..

Back
X