Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 aylık hamileyim uykum biraz ağır karnımın üstüne yatmışım kalktığımda kasıklarım da ağrı oldu ve bebeğim oynamıyor bişey olmuşumdur nolur yardım edin
6 aylık hamileyim uykum biraz ağır karnımın üstüne yatmışım kalktığımda kasıklarım da ağrı oldu ve bebeğim oynamıyor bişey olmuşumdur nolur yardım edin
Hepimiz uyurken ister istemez ters yatıyoruz. Kasık ağrısı da hep var. Bebeğin hareketleri belirleyici olmaya 28. haftadan sonra başlar. Sakin ol bebeği de stres yapma. Bebeklerimiz çok korunaklı bir kesenin içerisinde çok absürd şeyler yapmazsak tutunan bebeğe kolay kolay birşey olmaz.
Birşey olmadığını düşün bebeğine bekle bir süre elbet tekme atacaktır. :)
Hepimiz uyurken ister istemez ters yatıyoruz. Kasık ağrısı da hep var. Bebeğin hareketleri belirleyici olmaya 28. haftadan sonra başlar. Sakin ol bebeği de stres yapma. Bebeklerimiz çok korunaklı bir kesenin içerisinde çok absürd şeyler yapmazsak tutunan bebeğe kolay kolay birşey olmaz.
Birşey olmadığını düşün bebeğine bekle bir süre elbet tekme atacaktır. :)
yüz üstü yattın diye birşey olacağını sanmıyorum cnm ya panikleme. hepimiz şekilden şekile giriyoruz yatarken , yanında ilk çocuğuyla uyuyanlarımız vardır mesela tekme dahi atabiliyor büyük olan çocuk :) .
uyuyor belki bebeğin keyfine düşkündür :) .. ama içim rahat değil diyorsan git bir hastaneye... 2 dk da rahatlasın için.