6 aylık hamileyim yardım edin

Elbinya34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
43
15
38
31
6 aylık hamileyim uykum biraz ağır karnımın üstüne yatmışım kalktığımda kasıklarım da ağrı oldu ve bebeğim oynamıyor bişey olmuşumdur nolur yardım edin :cry:

6 aylık hamileyim uykum biraz ağır karnımın üstüne yatmışım kalktığımda kasıklarım da ağrı oldu ve bebeğim oynamıyor bişey olmuşumdur nolur yardım edin :cry:

Hepimiz uyurken ister istemez ters yatıyoruz. Kasık ağrısı da hep var. Bebeğin hareketleri belirleyici olmaya 28. haftadan sonra başlar. Sakin ol bebeği de stres yapma. Bebeklerimiz çok korunaklı bir kesenin içerisinde çok absürd şeyler yapmazsak tutunan bebeğe kolay kolay birşey olmaz.

Birşey olmadığını düşün bebeğine bekle bir süre elbet tekme atacaktır. :)

Hepimiz uyurken ister istemez ters yatıyoruz. Kasık ağrısı da hep var. Bebeğin hareketleri belirleyici olmaya 28. haftadan sonra başlar. Sakin ol bebeği de stres yapma. Bebeklerimiz çok korunaklı bir kesenin içerisinde çok absürd şeyler yapmazsak tutunan bebeğe kolay kolay birşey olmaz.

Birşey olmadığını düşün bebeğine bekle bir süre elbet tekme atacaktır. :)
Ya normalde çok haraketli sağlam vuruşları var ama hâlâ kimildamadi korkuyorum :(

yüz üstü yattın diye birşey olacağını sanmıyorum cnm ya panikleme. hepimiz şekilden şekile giriyoruz yatarken , yanında ilk çocuğuyla uyuyanlarımız vardır mesela tekme dahi atabiliyor büyük olan çocuk :) .

uyuyor belki bebeğin keyfine düşkündür :) .. ama içim rahat değil diyorsan git bir hastaneye... 2 dk da rahatlasın için.

Back
X