- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
- Konu Sahibi S a l o m i
-
Eşimle aniden üremeye karar verdik diye okudum ya neden nedennnn bu yanlış okumalarArkadaşlar eşimle aniden umreye gitmeye karar verdik.
Ne güldüm ama yaaaEşimle aniden üremeye karar verdik diye okudum ya neden nedennnn bu yanlış okumalar
Evet tavaf , say hepsi var umrenin içinde de .Konuya cevap verecek olursam, hac gibi tavaf yapılıyorsa, safa merve arasında say yapılıyorsa çok zorlanma ihtimaliniz var. Umre nasıl yapılır bilmiyorum.
Bildigim turkiyeye tatile gelen ruslar var
Doktorunuz sizin icin uygun olani bilecektir biz ne desek dogru olmaz
Allah kabul etsin rabbim bizlere de nasip etsin insallah
Bebeginizi saglikla kucaginiza alinbenim icin de dua eder misiniz umrede yeniden bebegimin olmasi icin hemen kendimi araya sikistirayim
Hem hamilesiniz hemde umreye gidiyorsunuz ne güzel özenmedim desem yalan olurArkadaşlar eşimle aniden umreye gitmeye karar verdik.
Bugün hemen pasaport işlemlerini hallettik .
Allah nasip ederse haftaya yolculuğumuz başlayacak .
Son kontrollerimizde bebeğimiz gayet iyiydi saglığı durumu ve konumu sorunsuz demişti doktor .
ve şu anlık bende herhangi bir zorluk hissetmiyorum.
gitmeden evvel bir kez daha görünecegiz doktorumuza
Bu şekilde ve bu aylarda hamile olarak umreye gidenlerden yada tanıdığınız vs gitti ise öneri istiyorum. ⁉⁉⁉⁉
☺
İnşâAllah ederim kardeşim.Hem hamilesiniz hemde umreye gidiyorsunuz ne güzel özenmedim desem yalan olurBizim için dua edin bizimde bebeğimiz olsun Şimdiden ALLAH kabul etsin
ALLAH razı olsunİnşâAllah ederim kardeşim.
Bilirim bebeksizligi.
Bizde imtihanlardan geçtik
Sonunda bu bebegimiz bize tutundu hamdolsun.
Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip edecektir
Dualarımda olacaksınız
Umreye giden biri olarak cokkkk yorucu bi serüven olacak hiraya cıkamazsınız sevre çıkamazsınız tavaf sizin için cok zor olur çünkü cok kalabalık oluyo bilemedim bence rahat edebileceğiniz bi zamana bırakabilirsiniz ben hamile olmadan gittiğim halde cok yoruldum gidincede insan herseyi yapıp görmek istiyo
Aaa ilk değilse gidin tabikiiiEvet aynen katılıyorum .
Aslında ilk gidişim olsa kesinlikle sizinde dediginiz gibi hamile gitmezdim.
İlk gidişimde baya her yeri ziyaret edebilmiştim.
Şimdi sanırım tavaf say ve namazları kılarım orada .
Geri kalan vakitlerimde kabe avlusuna oturur seyrederim onu ne yapalım
Merhaba. Acaba umreye gittiniz mi ?22 haftalık ken bizde planliyoruz umreye gitmeyi. Acaba tavsiyeleriniz nelerdir ? Zorlandiniz mi ? Bilgi verirseniz sevinirim :)Arkadaşlar eşimle aniden umreye gitmeye karar verdik.
Bugün hemen pasaport işlemlerini hallettik .
Allah nasip ederse haftaya yolculuğumuz başlayacak .
Son kontrollerimizde bebeğimiz gayet iyiydi saglığı durumu ve konumu sorunsuz demişti doktor .
ve şu anlık bende herhangi bir zorluk hissetmiyorum.
gitmeden evvel bir kez daha görünecegiz doktorumuza
Bu şekilde ve bu aylarda hamile olarak umreye gidenlerden yada tanıdığınız vs gitti ise öneri istiyorum. ⁉⁉⁉⁉
☺
Merhaba. Acaba umreye gittiniz mi ?22 haftalık ken bizde planliyoruz umreye gitmeyi. Acaba tavsiyeleriniz nelerdir ? Zorlandiniz mi ? Bilgi verirseniz sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?