Gebeliğe Hazırlık 6 da 5 Erken gebelik pozitif kan negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ugurboceg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
110
40
48
29
İlk kez buraya yazıyorum kendimi yanlış ifade edersem kusura bakmayın.
6 tane erken gebelik testi yaptım 5 inde silik çizgi. Son yaptığım daha erken sürede silik çıktı. Ama kan değerim 1.5 gibi bir şey çıktı. Gebelik testlerinin bu kadar yanlış sonuç vermesi normal mi? Yoksa kan için mi çok erken acaba? Lütfen tecrübe ve bilgilerinizi yazarsanız sevinirim

Erken gebelik testinde bu tür durumlar sık oluyor. Kan testini baz alın. Eğer regl olmazsanızda kan testini yeniletin

hangi marka

Erken gebelik testinde silik çizgi çıktıysa iki gün sonra tekrar yaptığınızda koyulasmasi lazım.Koyulasmiyorsa ikincisi negatiftir.Basima geldiği için biliyorum.

Benim de geçen ay ilk 10 dakika silik çizgi çıkmıştı.iki gün sonra yine aynı şekilde çıkınca ümidi kestim.insallh sizinki olumlu sonuçlanır.

Benim de geçen ay ilk 10 dakika silik çizgi çıkmıştı.iki gün sonra yine aynı şekilde çıkınca ümidi kestim.insallh sizinki olumlu sonuçlanır.
Kan da negatif çıkınca bende sildim de burada çok çok erkense kanda dahi çıkmayabilir diye okudum ondan sormak istedim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…