Gebeliğe Hazırlık 6 gun gecikti idrar testi negatif.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Trenyolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
15
10
3
37
Arkadaşlar hep düzgün giden ay hali geçen ay 4 gün gecti sonra geldi bazı belirtilerle. bu ay 6 gün geçti gelmedi sık idrara cikma mide bulantısı baş ağrısı karın ağrısı had safhada hele bugun sırf mide bulantısı çekiyorum idrar testi negatif çıktı kan testi pazartesi çıkacak.. gebelik istemiyorum Allah isteyene nasip etsin cocuklar kucuk daha ne olabilir sizce :(

Arkadaşlar hep düzgün giden ay hali geçen ay 4 gün gecti sonra geldi bazı belirtilerle. bu ay 6 gün geçti gelmedi sık idrara cikma mide bulantısı baş ağrısı karın ağrısı had safhada hele bugun sırf mide bulantısı çekiyorum idrar testi negatif çıktı kan testi pazartesi çıkacak.. gebelik istemiyorum Allah isteyene nasip etsin cocuklar kucuk daha ne olabilir sizce :KK43:
Arkadaşlar bir fikir lütfen kafayı yiycem pazartesine kadar midem bulanıyor bacaklarım kasiklarim ağrıyor

Dediğiniz belirtiler bildiğim kadarıyla bebek yerleştikten sonra başlıyor yani olsa çıkardı bence. Mide bulantısı özellikle ilk hafta olmaz diye biliyorum

Arkadaşlar hep düzgün giden ay hali geçen ay 4 gün gecti sonra geldi bazı belirtilerle. bu ay 6 gün geçti gelmedi sık idrara cikma mide bulantısı baş ağrısı karın ağrısı had safhada hele bugun sırf mide bulantısı çekiyorum idrar testi negatif çıktı kan testi pazartesi çıkacak.. gebelik istemiyorum Allah isteyene nasip etsin cocuklar kucuk daha ne olabilir sizce :KK43:
Mide bulantısı normal şartlarda bu kadar erken başlamaz. Ben 5 ay boyunca her gün kustum ama 8-9 haftalıkken başlamıştı. Bence psikolojik olarak da kendinize yoksa hamile miyim diye baskı yapıp bu durumu tetikliyor olabilirsiniz. Stres ve üzüntü benim hemen mideme vurur mesela. İnşallah istediğiniz şekilde sonuç alırsınız.

Mide bulantısı normal şartlarda bu kadar erken başlamaz. Ben 5 ay boyunca her gün kustum ama 8-9 haftalıkken başlamıştı. Bence psikolojik olarak da kendinize yoksa hamile miyim diye baskı yapıp bu durumu tetikliyor olabilirsiniz. Stres ve üzüntü benim hemen mideme vurur mesela. İnşallah istediğiniz şekilde sonuç alırsınız.
Ins psikolojiktir.evet aslinda Buda bir seçenek 3 gün geçse korkmaya başlıyorum o kadar ki uykum kaçtı dun çok üzüldüm olmadi diye su an boğazım ağrıyor
Rabbım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Dediğiniz belirtiler bildiğim kadarıyla bebek yerleştikten sonra başlıyor yani olsa çıkardı bence. Mide bulantısı özellikle ilk hafta olmaz diye
İnanın ben hatırlamıyorum 6 güne bana da çıkardı gibi geldi diğer çocuklarında hep 2 3 gün önce den öğrendim ama

Back
X