Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günde 1 kan testi takibi yapıp %60 artıyorsa sağlıklı gebeliktir. Sizinde sağlıklı artıyor gibi.6 Gün Önce Hamile Olduğumu Ögrendim Beta Hcg 250 Çıktı Doktorum 48 Saat Sonra Tekrar Kan Ver Bakalım Dedi 494 Çıkmış 2 Günde Sizce Normal Mi? Doktor Cuma Gününe Kadar 2000 Olması Gerek Keseyi Görürüz Cuma Günü Dedi
Ay umarım öyle olur çok teşekkür ederim, ilk hamileliğim olduğu için çok heyecanlıyım vede korkuyorum umarım sağlıklı olur2 günde 1 kan testi takibi yapıp %60 artıyorsa sağlıklı gebeliktir. Sizinde sağlıklı artıyor gibi.
Bende 3300 ile gittim kese gördüler.
Gayet güzel gözüküyor. Keseyi göremesen de üzülme bu değerler daha düşük. Daha neler neler göreceksiniz. Kese yolk kesesi ,kalp atışı, el ayak ,kafa yüz...güzel şeyler6 Gün Önce Hamile Olduğumu Ögrendim Beta Hcg 250 Çıktı Doktorum 48 Saat Sonra Tekrar Kan Ver Bakalım Dedi 494 Çıkmış 2 Günde Sizce Normal Mi? Doktor Cuma Gününe Kadar 2000 Olması Gerek Keseyi Görürüz Cuma Günü Dedi
Ay çok teşekkür ederim güzel şeyler görmeye ihtiyacımız var, çok heyecanlıyım zamanla hepsini görürüm insallahGayet güzel gözüküyor. Keseyi göremesen de üzülme bu değerler daha düşük. Daha neler neler göreceksiniz. Kese yolk kesesi ,kalp atışı, el ayak ,kafa yüz...güzel şeyler
Daha ne olsun hayatım uçmuş seninki anne geliyorum diyo6 Gün Önce Hamile Olduğumu Ögrendim Beta Hcg 250 Çıktı Doktorum 48 Saat Sonra Tekrar Kan Ver Bakalım Dedi 494 Çıkmış 2 Günde Sizce Normal Mi? Doktor Cuma Gününe Kadar 2000 Olması Gerek Keseyi Görürüz Cuma Günü Dedi
Kese görünmedi malesef kiDaha ne olsun hayatım uçmuş seninki anne geliyorum diyo![]()
Bence hemen üzülme daha küçük olabilir biraz daha bekleyin değerleriniz çok iyi bı sorun olsa bu kadar yükselmezKese görünmedi malesef kiBeta 2171 çıkmasına rağmen ultrason ve alttan muayene etti görünmedi yarın tekrar gidip beta vereceğim inşallah görünür görünmezse herşeye hazırlıklı olalım dış gebelik olabilir dendi ilk gebelikte böyle olacak düşüncesi çok üzdü beni
yarın ola hayır ola inşallah dediğiniz gibi uçarak gelirrr minnoşum
![]()
Evet küçük olduğu için görünmüyor olabilir bu ihtimali de düşünüyorum ama bakalım beta verdim saat 2 de sonuçları gösterim muayene olacağım sabırsızlıkla bekliyorumBence hemen üzülme daha küçük olabilir biraz daha bekleyin değerleriniz çok iyi bı sorun olsa bu kadar yükselmez
Valla değerlerin iyi inşallah bebeisi de görürsün haberlerini bekliyorum takipteyimEvet küçük olduğu için görünmüyor olabilir bu ihtimali de düşünüyorum ama bakalım beta verdim saat 2 de sonuçları gösterim muayene olacağım sabırsızlıkla bekliyorumkanama falan hiç olmadı mide bulantısı hafif var arada başım dönüyor bakalım umarım minnoşumun belirtisidir hayırlısı olsun
Bugün betam 4132 çıktı ve alttan muayene ile direk kendini gösterdi fasulye gibi çok güzel kese göründü çok duygusal bir andı baya ağladım sanırım ilk gebelik ve dış gebelik olacak korkusu yüzünden stresliydim dediğiniz gibi olduValla değerlerin iyi inşallah bebeisi de görürsün haberlerini bekliyorum takipteyim
Merhaba keseyı goremeyıp bır gun sonramı gördünüz bende aynı durumdayım 5+3 vajinal muanede gıremedı beta ostedı1826 çıktı cuma tekrar cagırdı ınşallah görürürümBugün betam 4132 çıktı ve alttan muayene ile direk kendini gösterdi fasulye gibi çok güzel kese göründü çok duygusal bir andı baya ağladım sanırım ilk gebelik ve dış gebelik olacak korkusu yüzünden stresliydim dediğiniz gibi olduküçük olduğu için görünmemiş ilk hafta çok mutluyum anne oluyorummm
![]()
Merhaba kese 2171 iken görünmedi 1 hafta sonra gel bakalım dış gebelik olabilir herşeye hazırlıklı olalım dedi haftaya gittiğimde beta verdim ve 4132 çıktı kese alttan muayene ile direk kendini gösterdi sizin büyük ihtimalle benim gibi beta daha 2000 görmemiş görse bile bazen kese görünmüyor en az 3500 olması lazım kese gorunmesi için eminim ki haftaya gittiğinizde bebiş görünür geç döllenme olduğu için kese hemen görünmeyebiliyorMerhaba keseyı goremeyıp bır gun sonramı gördünüz bende aynı durumdayım 5+3 vajinal muanede gıremedı beta ostedı1826 çıktı cuma tekrar cagırdı ınşallah görürürüm
İnşallah cok teşekkür ederımMerhaba kese 2171 iken görünmedi 1 hafta sonra gel bakalım dış gebelik olabilir herşeye hazırlıklı olalım dedi haftaya gittiğimde beta verdim ve 4132 çıktı kese alttan muayene ile direk kendini gösterdi sizin büyük ihtimalle benim gibi beta daha 2000 görmemiş görse bile bazen kese görünmüyor en az 3500 olması lazım kese gorunmesi için eminim ki haftaya gittiğinizde bebiş görünür geç döllenme olduğu için kese hemen görünmeyebiliyor
inşallah cok teşekkür ederımMerhaba kese 2171 iken görünmedi 1 hafta sonra gel bakalım dış gebelik olabilir herşeye hazırlıklı olalım dedi haftaya gittiğimde beta verdim ve 4132 çıktı kese alttan muayene ile direk kendini gösterdi sizin büyük ihtimalle benim gibi beta daha 2000 görmemiş görse bile bazen kese görünmüyor en az 3500 olması lazım kese gorunmesi için eminim ki haftaya gittiğinizde bebiş görünür geç döllenme olduğu için kese hemen görünmeyebiliyor