• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 gün önce silik çizgi görmek

sedfes

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
25
10
8
25
Kızlar hepinize merhaba.. Ben 4 yıllık evliyim ve neredeyse 2,5 -3 yıldır bebek deniyoruz. Bir kez doğal yolla hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. İki kez ise aşılama yaptırdım ve tutmadı. Geçen aylarda 2-3 kez testim pozitif çıkmasına rağmen regl oldum. Testlere güvenim kalmadı. Artık umut edemez oldum. Kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum ama doktora gitmediğim için emin değilim tabii. Bu ay çok ümitliydim. (Her ay olduğu gibi.) ovulasyon testi aldım ve düzenli ilişki denedik. Adetime 6 gün varken bugün bir rüya gördüm. Hamileydim. Nedense sabah kalktım ve test yaptım. İlk yaptığım an orada bir çizgi gördüm ama hayal ettiğimden dolayı öyle görüyorum diye umursamadım. Akşam eve geldiğimde testim tam böyleydi. Adetime 6 gün var.. Sizde de hiç böyle oldu mu? Sizde hamile miyim? :(
IMG_5540.webp

Kızlar hepinize merhaba.. Ben 4 yıllık evliyim ve neredeyse 2,5 -3 yıldır bebek deniyoruz. Bir kez doğal yolla hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. İki kez ise aşılama yaptırdım ve tutmadı. Geçen aylarda 2-3 kez testim pozitif çıkmasına rağmen regl oldum. Testlere güvenim kalmadı. Artık umut edemez oldum. Kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum ama doktora gitmediğim için emin değilim tabii. Bu ay çok ümitliydim. (Her ay olduğu gibi.) ovulasyon testi aldım ve düzenli ilişki denedik. Adetime 6 gün varken bugün bir rüya gördüm. Hamileydim. Nedense sabah kalktım ve test yaptım. İlk yaptığım an orada bir çizgi gördüm ama hayal ettiğimden dolayı öyle görüyorum diye umursamadım. Akşam eve geldiğimde testim tam böyleydi. Adetime 6 gün var.. Sizde de hiç böyle oldu mu? Sizde hamile miyim? :(Eki Görüntüle 3608200
Kuruma çizgisine benzemiyor, adete 6 gün varsa silik çıkması normal. Gebelik var gibi görünüyor

Kızlar hepinize merhaba.. Ben 4 yıllık evliyim ve neredeyse 2,5 -3 yıldır bebek deniyoruz. Bir kez doğal yolla hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. İki kez ise aşılama yaptırdım ve tutmadı. Geçen aylarda 2-3 kez testim pozitif çıkmasına rağmen regl oldum. Testlere güvenim kalmadı. Artık umut edemez oldum. Kimyasal gebelik yaşadığımı düşünüyorum ama doktora gitmediğim için emin değilim tabii. Bu ay çok ümitliydim. (Her ay olduğu gibi.) ovulasyon testi aldım ve düzenli ilişki denedik. Adetime 6 gün varken bugün bir rüya gördüm. Hamileydim. Nedense sabah kalktım ve test yaptım. İlk yaptığım an orada bir çizgi gördüm ama hayal ettiğimden dolayı öyle görüyorum diye umursamadım. Akşam eve geldiğimde testim tam böyleydi. Adetime 6 gün var.. Sizde de hiç böyle oldu mu? Sizde hamile miyim? :(Eki Görüntüle 3608200
Canım seni üzmek istemiyorum ama bu çizgi değil ki idrar kurumuş oraya farkındaysan eğri zaten bir çizgi değil yani o , ayrıca adete 6 gün kala çok erken varsa bile en azından 2 gün kala yap Allahım bu sevinci tez zamanda tattırsın🤲🏻🌸

Haklısın canım.. doğru diyor olabilirsin. Bakalım günleri takip edeceğim.. Güzel dileklerin için teşekkür ederim 💖

Markası ney

Back
X