- 12 Ağustos 2021
- 68
- 69
- 3
- 31
- Konu Sahibi yasemncetn
-
s bu 6.7 haftalarda kanama yaşıyor
Haklısınız ama kaygı tedirginlik saçma bir psikoloji içerindeyim kafama takmamak en iyisi zor olsada deneyeceğimHerkesin vücudu farklı kiminde kanama oluyor, kiminde bulantı, kimisi çok rahat geçiriyor. Gebelikte kendinizi rahatsız edecek, kaygılandıracak içerikleri okumaktan kaçının. Herkesin süreci farklı, herhangi bir olumsuzlukta ilk doktora başvurmakta fayda var. Kanamanın olur ise de en yakın sağlık kuruluşuna başvurup uygun tedaviyi verirler sizin için.
Benim korkum olmadı diye değil hep 6-7 haftada görünmüş kanama durumu şimdi bende daha yeni 6. haftama girdiğim için olucakmı diye korkuyorum ama sizlerin yorumları beni motive ediyorBenim şu ana kadar hiç kanamam olmadı. Her üç gebeden birinde lekelenme görülür diye biliyorum istatistik olarak. Yani kanama olsa korksanız anlarım da olmadı diye korkmayın lütfen.
Anladım şimdi. Rahat olun. İnanın gebelikte en önemli şeylerden biri rahat ve stresten uzak olmak. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Benim korkum olmadı diye değil hep 6-7 haftada görünmüş kanama durumu şimdi bende daha yeni 6. haftama girdiğim için olucakmı diye korkuyorum ama sizlerin yorumları beni motive ediyor
Aminnnnnnnn inşallllahAnladım şimdi. Rahat olun. İnanın gebelikte en önemli şeylerden biri rahat ve stresten uzak olmak. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Gecmis olsun canım bende aynı durumdayım 6+3 Ken su gibi akiskan pembe ile kahverengi karışımı bı renkte kanama oldu ( 3-4 yemek kaşığı kadar) Hafta sonu olduğu için acilde sadece kan tahlili yapıldı bişey yok dediler gönderdiler ama ultrasona giremedigim için çok tedirginim. Cuma günü kalp atışını duymuştuk inşallah iyidir. Senin kanama nasıldı ve ne kadardıBende 6. Haftadayım son günü dün kanamam oldu baya korktum doktora gittik birşey yok dedi ama bilemiyorum
Benim aşırı fazla çok çok fazla ikigündür kesilmedi yapılacakbirsey de yokGecmis olsun canım bende aynı durumdayım 6+3 Ken su gibi akiskan pembe ile kahverengi karışımı bı renkte kanama oldu ( 3-4 yemek kaşığı kadar) Hafta sonu olduğu için acilde sadece kan tahlili yapıldı bişey yok dediler gönderdiler ama ultrasona giremedigim için çok tedirginim. Cuma günü kalp atışını duymuştuk inşallah iyidir. Senin kanama nasıldı ve ne kadardı
Nasıl bişey yok dediler o zaman. Canım hastaneye yatirip serum igne falan demediler mi? Rabbim sana bağışlasın korusun inşallah canım. Seni üzüyorsam kusura bakma ama rengi kıpkırmızı değilse inşallah bişey olmaz yani forumda hep öyle yorumlar okudumBenim aşırı fazla çok çok fazla ikigündür kesilmedi yapılacakbirsey de yok
İğne ilaç ve serum yapıldı kıpkırmızı adet kanaması şeklinde serum yapıldıktan sonra koyulaştı pıhtılı tarz oldu bilmiyorum bebeğe baktılar kalp atışı vardı ama bir kaç yerde kanama alamı vardıNasıl bişey yok dediler o zaman. Canım hastaneye yatirip serum igne falan demediler mi? Rabbim sana bağışlasın korusun inşallah canım. Seni üzüyorsam kusura bakma ama rengi kıpkırmızı değilse inşallah bişey olmaz yani forumda hep öyle yorumlar okudum
Annemin dediği gibi yiyecek ekmeği varsa her türlü doğacaktır. İnşallah yiyecek ekmeği vardır yavrularımızın ve bize tutunurlarİğne ilaç ve serum yapıldı kıpkırmızı adet kanaması şeklinde serum yapıldıktan sonra koyulaştı pıhtılı tarz oldu bilmiyorum bebeğe baktılar kalp atışı vardı ama bir kaç yerde kanama alamı vardı
İnşallah tutunur kısmet saolunAnnemin dediği gibi yiyecek ekmeği varsa her türlü doğacaktır. İnşallah yiyecek ekmeği vardır yavrularımızın ve bize tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?