6.hafta gebelik ve ağda?

civcivsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
1.362
1.232
83
27
Kızlar 6 haftalık gebeyim ilkimde kalbi durmuştu 8.haftada ilk doktorum 3 ay ağda yok demişti şuan ki epileydi hariç ağda da sorun yok dedi.
Ama ister istemez korkuyorum siz yaptırdınız mı bu haftalarda bir sorun olur mu? Yoksa jilet mi o illetten de yeni kurtulmuştum

Sadece lazer yasak diye biliyorum . Ağda neden yasak olsun ki heralde kasmamak için mi ilginç

Bi tanıdığım ağda esnasında kendini çok sıktığı için doğumu erken oldu riske atmayın bnce

Hiç bilmiyorum öyle demişti hemen üç ay yasak diye
Bence kasmaktan dolayı onerilmemistir . Rahat bı şekilde karsiliyosaniz yatırabilirsiniz ama ben yapmamıştım şahsen ilk üç ay ilişki ağır kaldırma asılma hareketleri de pek onerilmiyor

Bende 6. Haftada yaptırmıştım kendimi çok kastım heralde hafif kanamam olmuştu çok korktum tövbe ettim doğumdan sonra artık inşallah

Canım hiç riske atma ben hep jilet ile alıyorum şikayetçi değilim

Ben agdada kendimi sıkmıyorum, nasil bir sey onu da bilmiyorum. Utanmaktan veya aciyacak diye kasilmaktan mi acaba.
Ben bi sorun yasamadim ama siz tereddutluyseniz yaptirmayin.

Evet gördüm yorumunuzu ağda dan çıktım yeni vallahi ben de aldırdım jiletle uğraşmayım dedim inşallah böyle devam ederim.
Ki rahat vi insan değildirim de ağda konusunda ben
Bilmeyince bi şey olmuyor sanırım
Bilseydim belki tedirgin olurdum

Ki rahat vi insan değildirim de ağda konusunda ben
Bilmeyince bi şey olmuyor sanırım
Bilseydim belki tedirgin olurdum
Valla ben korkuyordum bebek açısından daha yeni hamilelik olduğu için ama her zamanki gibi rahat geçti en azından temiz kalır belirli süre

Bazı doktorlar doğuma kadar bile yasak diyebiliyor kişiden kişiye değişebilir ama ben olsam asla riske atmazdim inanın değmez kuzenim doğuma kadar hiç yapmadı yasakladı doktoru hep ağda ile almıştı doğumdan sonrada kısa bir sürede toparladım sorun olmadı agdaya dönüşte kıl durumundan dolayı demişti azcik daha sabredin sonuçta vucud kasiliyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…