Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece lazer yasak diye biliyorum . Ağda neden yasak olsun ki heralde kasmamak için mi ilginçKızlar 6 haftalık gebeyim ilkimde kalbi durmuştu 8.haftada ilk doktorum 3 ay ağda yok demişti şuan ki epileydi hariç ağda da sorun yok dedi.
Ama ister istemez korkuyorum siz yaptırdınız mı bu haftalarda bir sorun olur mu? Yoksa jilet mi o illetten de yeni kurtulmuştum![]()
Hiç bilmiyorum öyle demişti hemen üç ay yasak diyeSadece lazer yasak diye biliyorum . Ağda neden yasak olsun ki heralde kasmamak için mi ilginç![]()
Ayy korktum şimdi ilk ayda olsa yapmayım yani dimiBi tanıdığım ağda esnasında kendini çok sıktığı için doğumu erken oldu riske atmayın bnce![]()
Bence kasmaktan dolayı onerilmemistir . Rahat bı şekilde karsiliyosaniz yatırabilirsiniz ama ben yapmamıştım şahsenHiç bilmiyorum öyle demişti hemen üç ay yasak diye![]()
Bnce hiç yapmayın vurun jileti gitsin doğurduktan sonra gidersin bacımAyy korktum şimdi ilk ayda olsa yapmayım yani dimi
Canım hiç riske atma ben hep jilet ile alıyorum şikayetçi değilimKızlar 6 haftalık gebeyim ilkimde kalbi durmuştu 8.haftada ilk doktorum 3 ay ağda yok demişti şuan ki epileydi hariç ağda da sorun yok dedi.
Ama ister istemez korkuyorum siz yaptırdınız mı bu haftalarda bir sorun olur mu? Yoksa jilet mi o illetten de yeni kurtulmuştum![]()
Evet gördüm yorumunuzu ağda dan çıktım yeni vallahi ben de aldırdımBen 8 aydır yaptırıyorum valla![]()
Ki rahat vi insan değildirim de ağda konusunda benEvet gördüm yorumunuzu ağda dan çıktım yeni vallahi ben de aldırdımjiletle uğraşmayım dedim inşallah böyle devam ederim.
Valla ben korkuyordum bebek açısından daha yeni hamilelik olduğu için ama her zamanki gibi rahat geçti en azından temiz kalır belirli süreKi rahat vi insan değildirim de ağda konusunda ben
Bilmeyince bi şey olmuyor sanırım
Bilseydim belki tedirgin olurdum![]()