• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 6. Hafta kalp atışı yok

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

littlefeariee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2025
5
0
1
27
Dün kontrol için doktora gittim doktorum bebeğimin kalp atışını duymadığını 3 gun bekleyip beni kürtaja alacağını söyledi. Ancak benim söyle bir durumum var. Son regl tarihim 6 Eylül ama bundan cok sonra yani Eylül sonu döllenme olmuş çünkü birliktelik 20sinden sonra yaşandı öncesinde olması imkansız çünkü eşim şehir disindaydi. Bunu doktora açıkladım ancak beni 8+2 olarak kaydedip kalp atisi duyulması gerekti dedi. Durumu anlattım yine de 3 güne duyulmazsa kürtaj olursun dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ben cok erken olduğunu düşündüm. Benim gibi geç döllenme yaşayan böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen deneyimini benimle paylaşsın.

Dün kontrol için doktora gittim doktorum bebeğimin kalp atışını duymadığını 3 gun bekleyip beni kürtaja alacağını söyledi. Ancak benim söyle bir durumum var. Son regl tarihim 6 Eylül ama bundan cok sonra yani Eylül sonu döllenme olmuş çünkü birliktelik 20sinden sonra yaşandı öncesinde olması imkansız çünkü eşim şehir disindaydi. Bunu doktora açıkladım ancak beni 8+2 olarak kaydedip kalp atisi duyulması gerekti dedi. Durumu anlattım yine de 3 güne duyulmazsa kürtaj olursun dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ben cok erken olduğunu düşündüm. Benim gibi geç döllenme yaşayan böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen deneyimini benimle paylaşsın.
Mutlaka başka bir doktora gidin doktor çok önemli gittiğiniz doktorun direkt kestirip atması da saçma keseniz kaç haftayla uyumlu ölçtürün eğer kese henüz küçükse ama gelişmeye devam ediyorsa kalbi duyma ihtimaliniz var inşallah sağlıklı gebeliktir 🙏

Benimde kalp atışlarıni duyamadi malasef çok üzgünüm 😔 bir hafta daha bekle dedi ,duyulmazsa kürtaj

Benimde kalp atışlarıni duyamadi malasef çok üzgünüm 😔 bir hafta daha bekle dedi ,duyulmazsa kürtaj dedi 😔
Umarım bir haftada sizin icin bir mucize olur benim pek umudum kalmadı. Daha ilk gebeliğim ama cok yıprandım bu durumdan. Umarım sizin icin bir umut vardır. 😞

Back
X