Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu düşük belirtisi mi yani şuanLekelenme yaşamışsın korkma ama bi doktora gözükmende fayda var
Kontrol süresi içerisinde tekrar gözükebilirsin gerek görürse duphaston yada Progestan verebilirBu düşük belirtisi mi yani şuancumartesi günüydü randevum özel hastaneye gidiyorum ama bugün böyle bişey yaşadım
Tamam teşekkür ederimKontrol süresi içerisinde tekrar gözükebilirsin gerek görürse duphaston yada Progestan verebilir
Teşekkür ederim aksam 11 gibi geldi sonra tekrar tuvalete çıktım ama gelmedi bidaha daha önce düşüklerim olduğu için çok korkuyorum herşey de çok güzel ilerliyodu neden böyle bişey oldu anlamadım sizinde leke bu sekildemiydi tam kan mi onu da anlamadım zatenBende kalp atisindan sonra hep lekelenme yaşadım beş aylık olana kadar bir sıkıntı çıkmamıştı doktorada gitmistim her ihtimale karşı progestan vermişti çok şükür bir şey çıkmadı kendini korkutma strese sokma her leke düşük değildir sen her ihtimale karşı doktora gozuk için rahatlar
Mrb arkdaşlar 6 haftalık hamileyim böyle değişik bi akıntı oldu kan mi değil mi ayırt edemedim korkuyorum bilgisi olan
Ben de 6 haftalık hamileyim 1 haftadır ara ara sürüntü şeklinde böyle lekelenme oluyor. Doktorum normal dediMrb arkdaşlar 6 haftalık hamileyim böyle değişik bi akıntı oldu kan mi değil mi ayırt edemedim korkuyorum bilgisi olan bi bakabilir mi lütfen
Benimkide aynen böyleydi bir kere geldi daha gelmedi acile gittim tabi hemen progestan verdi ihmal etme gitMrb arkdaşlar 6 haftalık hamileyim böyle değişik bi akıntı oldu kan mi değil mi ayırt edemedim korkuyorum bilgisi olan bi bakabilir mi lütfen
Gittim bugün doktoruma bir sorun olmadığını gelişimin gayet güzel gittiğini söyledi önlem amaçlı istersen yine progtron kullanabilirsin dedi bi sknti yokmuş Allah'a şükür 7+1 olmuş bugünBenimkide aynen böyleydi bir kere geldi daha gelmedi acile gittim tabi hemen progestan verdi ihmal etme git
Çok şükür maşallah sağ salim zamanında kucağına al inşallahGittim bugün doktoruma bir sorun olmadığını gelişimin gayet güzel gittiğini söyledi önlem amaçlı istersen yine progtron kullanabilirsin dedi bi sknti yokmuş Allah'a şükür 7+1 olmuş bugün
İnşallah aminÇok şükür maşallah sağ salim zamanında kucağına al inşallah![]()