dido24 Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2016 24 5 6 23 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dido24 #1 merhaba arkadaslae 6+5 haftalik hamilegim bugun doktora gottim keseyi gordu bebegi goremedi birazda kanamam olmustu bos genelikte olabilir dedi cok keson bisey demedi boyle bisey basina gelem var mi? Haftaya cumayi masil beklicem bilmiyorum;( bebgnizi kacinci haftada girdunuz acaba daha gormemis olmamiz norml bi durum mu ki;(
merhaba arkadaslae 6+5 haftalik hamilegim bugun doktora gottim keseyi gordu bebegi goremedi birazda kanamam olmustu bos genelikte olabilir dedi cok keson bisey demedi boyle bisey basina gelem var mi? Haftaya cumayi masil beklicem bilmiyorum;( bebgnizi kacinci haftada girdunuz acaba daha gormemis olmamiz norml bi durum mu ki;(
K Konsantreniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2016 1.466 501 123 31 23 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dido24 #2 dido24 .!.: merhaba arkadaslae 6+5 haftalik hamilegim bugun doktora gottim keseyi gordu bebegi goremedi birazda kanamam olmustu bos genelikte olabilir dedi cok keson bisey demedi boyle bisey basina gelem var mi? Haftaya cumayi masil beklicem bilmiyorum;( bebgnizi kacinci haftada girdunuz acaba daha gormemis olmamiz norml bi durum mu ki;( Genişletmek için tıkla... Korkma canım. Sabır biraz. Benim bebeğim de çok geç göründü. 7. Haftada alttan muayne ile gördü keseyi hatta doktor.
dido24 .!.: merhaba arkadaslae 6+5 haftalik hamilegim bugun doktora gottim keseyi gordu bebegi goremedi birazda kanamam olmustu bos genelikte olabilir dedi cok keson bisey demedi boyle bisey basina gelem var mi? Haftaya cumayi masil beklicem bilmiyorum;( bebgnizi kacinci haftada girdunuz acaba daha gormemis olmamiz norml bi durum mu ki;( Genişletmek için tıkla... Korkma canım. Sabır biraz. Benim bebeğim de çok geç göründü. 7. Haftada alttan muayne ile gördü keseyi hatta doktor.
meltemje Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Haziran 2009 602 377 103 41 23 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dido24 #3 Hep öyle diyolar korkma 8 hatta 9 hafta normal süreçler.
NEDMPS NEDMPSDU Kayıtlı Üye 23 Kasım 2015 3.362 9.004 78 23 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dido24 #4 Canım dinlen bol bol. İnşaallah hayırlısıyla görürsünüz ...
genckiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Kasım 2010 1.255 201 123 20 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dido24 #5 dido24 .!.: merhaba arkadaslae 6+5 haftalik hamilegim bugun doktora gottim keseyi gordu bebegi goremedi birazda kanamam olmustu bos genelikte olabilir dedi cok keson bisey demedi boyle bisey basina gelem var mi? Haftaya cumayi masil beklicem bilmiyorum;( bebgnizi kacinci haftada girdunuz acaba daha gormemis olmamiz norml bi durum mu ki;( Genişletmek için tıkla... canim noldu? Yazmamissin birdaha merak ettim. Insallah hersey yolundaddir.
dido24 .!.: merhaba arkadaslae 6+5 haftalik hamilegim bugun doktora gottim keseyi gordu bebegi goremedi birazda kanamam olmustu bos genelikte olabilir dedi cok keson bisey demedi boyle bisey basina gelem var mi? Haftaya cumayi masil beklicem bilmiyorum;( bebgnizi kacinci haftada girdunuz acaba daha gormemis olmamiz norml bi durum mu ki;( Genişletmek için tıkla... canim noldu? Yazmamissin birdaha merak ettim. Insallah hersey yolundaddir.
KarKralicesi ATA BARIŞ (: Kayıtlı Üye 16 Eylül 2006 24.056 18.170 823 38 20 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dido24 #6 Moralinizi bozmayın asla. Ben 8.haftada gördüm. 9.Haftada görenler bile var.