Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6.haftada baslayan mide bulantisi 8. haftaya girmeden yok denecek kadar azaldi!yardim
6. haftada sabah bulantilarim basladi ogleden sonrada ara ara devam etti.cok şiddetli degildi ama beni etkiliyordu.7+4 te aniden kayboldu.aksam biraz bulandi.bugun ogleden sonra biraz daha.korkuyorummm doktorda kesilmesi iyi degil demişti.ayni durumda olan varmi????
6. haftada sabah bulantilarim basladi ogleden sonrada ara ara devam etti.cok şiddetli degildi ama beni etkiliyordu.7+4 te aniden kayboldu.aksam biraz bulandi.bugun ogleden sonra biraz daha.korkuyorummm doktorda kesilmesi iyi degil demişti.ayni durumda olan varmi????
haklısın aynı şeyleri bende hissettim. korktum ama Allah a teslim olup güven içinde olmak lazım. normal tarihinde kontrollerine git sık usg ye girmek te zararlı. bol bol ALLAH ı tesbih et. sana nasip eden Rabbim devamını da getirecektir inşallah