- 1 Ocak 2015
- 258
- 224
- 38
- Konu Sahibi aslan bebek
-
bugün 5 hafta bitti 6.haftanın başındayım.biraz önce adetin son zamanında olan kahverengi leke geldi.çok korkuyorum.doktora gitmeli miyim
Kesinlikle git canimm.. bizide bilgilendirr.. Bisi olmaz Allahin izniyle..bugün 5 hafta bitti 6.haftanın başındayım.biraz önce adetin son zamanında olan kahverengi leke geldi.çok korkuyorum.doktora gitmeli miyim
Arkadaşlar gittim doktora. Bebeğimin kalp atışını duyamadık.henüz çok küçük.bir sorun görünmedi ama düşük ihtimali olabilir diye progestan verdi.bir hafta rapor verdi.yatıyorum sürekli.rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi inşallah.Kesinlikle git canimm.. bizide bilgilendirr.. Bisi olmaz Allahin izniyle..
Gecmis olsun canim moralini yuksek tut duyarsin insallahh bende 7 haftalikken gitmeyi dusunuyorum.. rabbimm bebeklerimizi korusun.. ayrica gercektenn yorma kendinii dinlennArkadaşlar gittim doktora. Bebeğimin kalp atışını duyamadık.henüz çok küçük.bir sorun görünmedi ama düşük ihtimali olabilir diye progestan verdi.bir hafta rapor verdi.yatıyorum sürekli.rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi inşallah.
Çok geçmiş olsun caseni korkutmam istemem ama bende 8haftalik dusuk yaptim carsamba gunu basladi.benim iki hafta kahverengi akintim oldu doktora gittim bebek 6 gorundu dokktora ilk haftada gitmistim ikinci hafta kanamam basladi bebegim dustu doktora git bence
Çok geçmiş olsun canım.ilk kahverengi leke geldiğinde progestan vermediler miseni korkutmam istemem ama bende 8haftalik dusuk yaptim carsamba gunu basladi.benim iki hafta kahverengi akintim oldu doktora gittim bebek 6 gorundu dokktora ilk haftada gitmistim ikinci hafta kanamam basladi bebegim dustu doktora git bence
Teşekkür ederim. Bir hafta sonra tekrar gidicem.bu arada yolk sac göründü bugün ama henüz bebek var ya da yok demedi.yolk sacın oluşması bebeğin oluştuğunu gösterir değil mi? Kafamda o kadar çok soru var kiçok geçmiş olsun canım dinlen bol bol proggestanı bende kullandım rahmi kalınlaştırıyo Allahın izniyle inş duyarsın bebeğinin kalp atışlarını .. ne zmaan gidiceksin tekrar
canim bendedew aynı sorun var merak etttim akintin ne durumda bende aynı ilacı kullanıyorum ve bir gün oldu başlayalıTeşekkür ederim. Bir hafta sonra tekrar gidicem.bu arada yolk sac göründü bugün ama henüz bebek var ya da yok demedi.yolk sacın oluşması bebeğin oluştuğunu gösterir değil mi? Kafamda o kadar çok soru var kikorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?