6.haftada kahverengi akıntı lütfen yardım :(

aslan bebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
258
224
38
bugün 5 hafta bitti 6.haftanın başındayım.biraz önce adetin son zamanında olan kahverengi leke geldi.çok korkuyorum.doktora gitmeli miyim

Tabiki gitmelisin.. Endişelenme yerleşme kanamasıdır ama yinede doktora git canım ihmale gelmez asla

bugün 5 hafta bitti 6.haftanın başındayım.biraz önce adetin son zamanında olan kahverengi leke geldi.çok korkuyorum.doktora gitmeli miyim

Bendede olmustu az ama kesildi sonra dok.kirmizi yada pembe degilse korkulcak bisey yok demisti.yinede sorun doktorunuza tabi

Ayni zamanlarda bende de oldu.doktora gittim.yerlesme kanamasiymis cok sukur.ama sen de mutlaka git.ihmal etme

seni korkutmam istemem ama bende 8haftalik dusuk yaptim carsamba gunu basladi.benim iki hafta kahverengi akintim oldu doktora gittim bebek 6 gorundu dokktora ilk haftada gitmistim ikinci hafta kanamam basladi bebegim dustu doktora git bence

Kesinlikle git canimm.. bizide bilgilendirr.. Bisi olmaz Allahin izniyle..
Arkadaşlar gittim doktora. Bebeğimin kalp atışını duyamadık.henüz çok küçük.bir sorun görünmedi ama düşük ihtimali olabilir diye progestan verdi.bir hafta rapor verdi.yatıyorum sürekli.rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi inşallah.

Gecmis olsun canim moralini yuksek tut duyarsin insallahh bende 7 haftalikken gitmeyi dusunuyorum.. rabbimm bebeklerimizi korusun.. ayrica gercektenn yorma kendinii dinlenn

seni korkutmam istemem ama bende 8haftalik dusuk yaptim carsamba gunu basladi.benim iki hafta kahverengi akintim oldu doktora gittim bebek 6 gorundu dokktora ilk haftada gitmistim ikinci hafta kanamam basladi bebegim dustu doktora git bence
Çok geçmiş olsun ca
Çok geçmiş olsun canım.ilk kahverengi leke geldiğinde progestan vermediler mi

çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol proggestanı bende kullandım rahmi kalınlaştırıyo Allahın izniyle inş duyarsın bebeğinin kalp atışlarını .. ne zmaan gidiceksin tekrar

çok geçmiş olsun canım dinlen bol bol proggestanı bende kullandım rahmi kalınlaştırıyo Allahın izniyle inş duyarsın bebeğinin kalp atışlarını .. ne zmaan gidiceksin tekrar
Teşekkür ederim. Bir hafta sonra tekrar gidicem.bu arada yolk sac göründü bugün ama henüz bebek var ya da yok demedi.yolk sacın oluşması bebeğin oluştuğunu gösterir değil mi? Kafamda o kadar çok soru var ki korkuyorum

evet canım genelde yolk sac göründüyse bebekte görünüyor sakın kafanı kurcalama stres yapma Allahın izniyle bebişini görürsün inşallah

canim bendedew aynı sorun var merak etttim akintin ne durumda bende aynı ilacı kullanıyorum ve bir gün oldu başlayalı

6.haftamdan 8.ci haftama kadar hergün sürekli olarak kahverengi akıntım oldu doktorumun yazdığı proluton depot adlı iğneyi 3 günde 1 kullandım + progestan hap vajinadan alıyordum onuda..çok şükür sıkıntı olmadı kötü düşünmemeye çalış.o dönemde bende çok strese girmiştim doğal olarak ama Allah korudu bebeğimi şükürler olsun.İlk hamileliğimde kırmızı kanamam olmuştu maalesef bebeğimi kaybetmiştim.kırmızı veya pembe değilse eski kanı kahverengi olarak atıyormş vücut veya yerleşme kanamasıdır diyorlar araştırdığım kadarıyla. İnş herşey güzel olur hepimizi için..

benimde oldu canım 7. haftanın sonuna doğru ağrı ve 8. haftada çok şiddetli kanamam olduhastanaede kaldım ve şimdi yatak istirahi iğne ve vitamin kullanıyorum inşallah bir sıkıntı yoktur bebişinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…