6. Haftada kalp atışı görülmedi :)

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
Kızlar bugün dr gittim ve 6. Haftamdayım.Dr um kesenin içinde birşey varama kalp atışını göremedim çok küçük haftaya gel yine bakalım dedi.Benim geçen hafta progeston hormonum düşüktü buhaftaki sonuçlarda herşey yolunda çıktı.Hcgmde normal yükselmiş ama neden göremedik kalp atışlarını.Kızımda ve geçenki hamileligimde(10. Haftada kalbi durmuştu)6. Haftada görmüştük kalp atışlarını.Kızkar sizce ne düşünmeliyim bu durumda:(

stres yapma cnm 7. haftada hatta 8. haftada kalp atışı duyulanlar var

Kizlar yokmu bu konuda hic fikriniz.Kafayi yiyorum dünden beri ya moralim sifir :(

Acele etme 2-3 hafta bekle ve haftaya yoksa baska dr git. Riskli gebelik uzmani bul iyi bi tane oraya git. Bazen gec göruloyomus. Hemen kurtaja almasinlar

Kizlar yokmu bu konuda hic fikriniz.Kafayi yiyorum dünden beri ya moralim sifir :KK43:
stres bebegi olumsuz etkiler stres yapma sakince bekle dua et. diyorum ya ben bu kk de cok gördüm 7.haftada hatta 8.haftada kalp atışını duyan. doktor vajinal mi bakti? karindan baktiysa ondan da duyamamis olabilir

1. ihtimal geç döllenme, bu durumda kalp atışı geç duyulur.
2. ihtimal trizomi, bu ihtimalde de 12. haftaya kadar gelişim durur, bebeği kaybedersiniz. ( bazı trizomilerde bebek hayatta kalabilir, ama kromozom bozukluğundan dolayı sağlıksız olur)
3. ihtimal her şey yolunda biraz geç göreceksiniz kalp atışını o kadar.

stres bebegi olumsuz etkiler stres yapma sakince bekle dua et. diyorum ya ben bu kk de cok gördüm 7.haftada hatta 8.haftada kalp atışını duyan. doktor vajinal mi bakti? karindan baktiysa ondan da duyamamis olabilir
Evet hep alttan bakiliyor .Drum kücük görünmüyor dedi keseye cok yakin duruyordu ortade degildi.sordum kötü birdes varmi diye görünüerde hersey normal ve güzel görünüyor dedi.Haftaya sali hersey hayirlisiyla belli olur.

Evet hep alttan bakiliyor .Drum kücük görünmüyor dedi keseye cok yakin duruyordu ortade degildi.sordum kötü birdes varmi diye görünüerde hersey normal ve güzel görünüyor dedi.Haftaya sali hersey hayirlisiyla belli olur.
stres olumsuz etkiliyor o yuzden sakin ol, bebeginle konuş sev. sevdigin seyleri yap mutlu olmaya çalış ;) sali günü kalp atisi duyulacaktir insallah

Back
X