6. Haftada kanama

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
30
Merhaba kızlar. 6+6 keseye göre 6+2 hamileyim. 2 gündür uğraşıyorum bı kan geliyor bı kahverengi. Bugün uyurken ilk defa peceteme gelmiş uyandığımda kahverengiydi pecete. Normalde sildikce geliyordu. Bu arada kanama olunca ben acile kostüm alttan muayne ettiler bebeğin kalp atışı var dediler. Ertesi gün renkli ultrasona cagrdilar oraya gittim kanama alanı yok bebeğin kalp atışları var kese düzensiz yazmışlar kağıda. Kendi özel doktoruma gittim gösterdim kese düzgün birşey yok kesenin altında minik kanama alanı var dedi kalp atışlarını dinletti bebeğin. Ama ona bile sevinemedim daha.. dünden beri hep yatıyorum ayaklarım havada ama dün kahverengiydi bugün neden kan oldu bidaha. Sildikce geliyor sildikce geliyor. O gün acile gittiğimde yoğun kanaman yok lekelenme tarzında var dediler napacagimi şaşırdım. Bdaha kontrolüm 1 hafta sonra ama içimde bı korku var... Başına gelip beni aydınlatmak isteyen varmı teşekkür ederim

Benim de olmuştu kanamam , genelde kese çevresinde oluyor ve önemsiz oluyor. 7. Haftadan 14. Haftaya kadar durmuştu sonra kesildi. Siz muayene olduysanız doktor önemli bisey görmediyse bisey olmaz , sadece biraz dikkat edin , çok ağır kaldırıp ağır işler yapmayın, sakin olun .

İnşallah birşey olmaz cnm tek çaremiz sabırla beklemek

İnşallah birşey olmaz cnm tek çaremiz sabırla beklemek
Canım senin pıhtılaşma sorunun var mıydı acaba, bugün bir arkadaşım söyledi doğuma kadar kanamaları olmuş bildiğin kan yani. Kendinde de eşinde de pıhtılaşma problemi var diyeymis

Canım senin pıhtılaşma sorunun var mıydı acaba, bugün bir arkadaşım söyledi doğuma kadar kanamaları olmuş bildiğin kan yani. Kendinde de eşinde de pıhtılaşma problemi var diyeymis
Evet cnm kan pıhtılaşması var corasprin kullanıyordum kanama olunca doktor biraktirdi

Evet cnm kan pıhtılaşması var corasprin kullanıyordum kanama olunca doktor biraktirdi
Pıhtılaşma sorunu olanlarda kanama oluyor canım, sen içini ferah tut. Ve lütfen bol bol dinlen ayaklarını yukseltip biraz Allah'ın izniyle bebeğine kavuşacaksın

Pıhtılaşma sorunu olanlarda kanama oluyor canım, sen içini ferah tut. Ve lütfen bol bol dinlen ayaklarını yukseltip biraz Allah'ın izniyle bebeğine kavuşacaksın
İnşallah cnm arada bı kahverengiye döndü smdi kan olarak gelmiyor çok şükür ama korkuyorm tabiki ptesi randevum var tekrar inşallah bebeğim iyidir o yüzdn şuan pek sevinemiyorm daha. En son muaynede kanama olunca gittiğimde kalp atışı duymuştum inşallah devam ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…