6. haftada kırmızı pıhtılı kanamam var böyle durum yaşayıp gebeliği sağlıkla devam eden arkadaşlar lütfen nolur yorum yazın 🤞🏻🥹

mirella777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
33
18
3
41
Merhaba kizlar
Gebeligimin 6. Haftasina bugun girdim sabah siddetli kanamam basladi. Tup bebek gebesiyim. Betam oldukca yuksek hersey yolunda ilerliyordu fakat bugun kanamam basladi. Yarin doktor kontrolum var. Boyle bir durum yasayaniniz oldu mu? Sancim oldu ama az adet sancisindan az. Kanamam simdi biraz azalir gibi. Ama yine de yarina kadar beklemek sabretmek tevekkul etmek zorundayim. Tecrubeleriniz yorumlariniz kiymetli🙏🏻🌸

Son düzenleme:
Merhaba kizlar
Gebeligimin 6. Haftasina bugun girdim sabah siddetli kanamam basladi. Tup bebek gebesiyim. Betam oldukca yuksek hersey yolunda ilerliyordu fakat bugun kanamam basladi. Yarin doktor kontrolum var. Boyle bir durum yasayaniniz oldu mu?

Merhaba cnm geçmiş olsun demek istedim ben yaşamadım ama kanama olunca kan sulandırıcıyı bırakıp bol bol uzan dinlen diyorlar. İnşallah geçici birşeydir

Merhaba kizlar
Gebeligimin 6. Haftasina bugun girdim sabah siddetli kanamam basladi. Tup bebek gebesiyim. Betam oldukca yuksek hersey yolunda ilerliyordu fakat bugun kanamam basladi. Yarin doktor kontrolum var. Boyle bir durum yasayaniniz oldu mu?
Bu haftalarda kanamalar normal diyor doktorlar benimde kanamam var ama rahim içinde kontrol ediyoruz sürekli. Ayakta cok kalmamaya çalış dinlen ağır is yapma eğilme uzanma

Bu haftalarda kanamalar normal diyor doktorlar benimde kanamam var ama rahim içinde kontrol ediyoruz sürekli. Ayakta cok kalmamaya çalış dinlen ağır is yapma eğilme uzanma
Cok tesekkur ederim. Daha once de iki dusuk yaptigimdan biraz korkuyorum ama evet surekli yatarak dua ederek yarini beklemekten baska care yok sanirim

11 haftamdayim bende yoğun kanama yaşadım 1 gün hastanede kaldim kanama alanım varmış ama çok şükür ki kesede bebekte iyiydi Dr tuvalet harici kalkmak yok diyerek saldi progestan ignemi 2 fitilini de 3e çıkardi. Olabilen şeyler kafanı rahat tut bolca dinlen cnm çok okudum sordum sorusturdum bende en önemlisi psikolojik olarak gönlünü rahat tut Allah'a emanet yavrularimiz

Tup bebek değil benim ama bende çok kanamalar yaşadım gebeliğin başından beri neredeyse 20 haftaya kadar 3 defa yoğun parçalı kanama gecirdim bir sorun olmadı şükür iğne fitil ve devamlı yattım canım umarım seninde geçer kanamam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim aynı acıları bidaha yaşatmasın yarın güzel haberlerini alırız inşallah 🥰
Insallah 🙏🏻🌸 cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.
11 haftamdayim bende yoğun kanama yaşadım 1 gün hastanede kaldim kanama alanım varmış ama çok şükür ki kesede bebekte iyiydi Dr tuvalet harici kalkmak yok diyerek saldi progestan ignemi 2 fitilini de 3e çıkardi. Olabilen şeyler kafanı rahat tut bolca dinlen cnm çok okudum sordum sorusturdum bende en önemlisi psikolojik olarak gönlünü rahat tut Allah'a emanet yavrularimiz
sana da cok gecmis olsun canim🙏🏻 Allah saglikla kolaylikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Elimden geleni yapiyorum ve yapacagim cok haklisin. Sen de kendine cok iyi bak. Cok guzel haberlerle donelim buraya insallah🙏🏻💗

Tup bebek değil benim ama bende çok kanamalar yaşadım gebeliğin başından beri neredeyse 20 haftaya kadar 3 defa yoğun parçalı kanama gecirdim bir sorun olmadı şükür iğne fitil ve devamlı yattım canım umarım seninde geçer kanamam Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Cok tesekkur ederim canim🙏🏻🌸 insallah guzelce atlacagiz bugunleri. Amin canim insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X