6.haftada normalmi

Weravurus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
1.050
360
38
30
Slm.kzlar bugun tam 6 haftalik hamilegim gecen hafta kese gorunmedi karindan bugun gorundu ama doktor olmasi gerekenden kucuk dedi icindede bebek yok dedi progestan yazdi boyle bise yasayan varmi cok uzgunum kandilde bu kotu haberi almayi hic istemezdim gecen senede kurtaj ve kimyasal gecirdim

Uzulme canım.Gec dollenmedir.Kese olustuysa Allah'ın izniyle 1 hafta sonra bebek de görünür.

Uzulme canım.Gec dollenmedir.Kese olustuysa Allah'ın izniyle 1 hafta sonra bebek de görünür.
Sanmiorm ki cnm gec dollenme olsa ben gec ogrenirdim adetten 3 gun once ogrendim bundada umut yok biktim artik yasamaktan nefes almaktan dayanacak gucum kalmadi bu 3. Gunahim ne bilmiormda bunlari yasiyorum

Slm.kzlar bugun tam 6 haftalik hamilegim gecen hafta kese gorunmedi karindan bugun gorundu ama doktor olmasi gerekenden kucuk dedi icindede bebek yok dedi progestan yazdi boyle bise yasayan varmi cok uzgunum kandilde bu kotu haberi almayi hic istemezdim gecen senede kurtaj ve kimyasal gecirdim
Benm 6. Haftada sdce minik kese gozuktu 7. Haftada ancak bebegi gorduk. Dua et canm Allah a emanet

Sanmiorm ki cnm gec dollenme olsa ben gec ogrenirdim adetten 3 gun once ogrendim bundada umut yok biktim artik yasamaktan nefes almaktan dayanacak gucum kalmadi bu 3. Gunahim ne bilmiormda bunlari yasiyorum
Ben adete 4 gun kala ogrendim ve gec dollenmeymis kuzum icini rhat tut. Sn boyle stres uzuntu yaparsan kotu etkiler senide bebeginide

Gercekten mi bana umut oldun suan inan icimdede kotu bi his yoktu guzel ilerlio belirtilerim var kanamamd yok cok sukur benim adetlerim hep duzenlidir ama gec dollenme olur muki bide karindan bakti vajinal baksa belki daha buyuk gorunurdu

Gercekten mi bana umut oldun suan inan icimdede kotu bi his yoktu guzel ilerlio belirtilerim var kanamamd yok cok sukur benim adetlerim hep duzenlidir ama gec dollenme olur muki bide karindan bakti vajinal baksa belki daha buyuk gorunurdu
Banada karnmdan bakti ilk baktignda gorememisti normal fln dedi bebek geriden geliyo gec dollenme ama sorun degl diip beni rhatlatti bende sen gbi korkarak gidiyodum hep

Benimki hic rahatlatmadi yarin baska doktora gidcm oda kesin ayni şeyi der ama en azindan boyle dusunmem kafayi yemekten kendime bakamiyorum ya vereceksen ver Allahim yada verme verip boyle aci cektirme ya kaldiracak gucum kalmadi artik bunlari

oyle deme beterinden korusun allah bende 1 kurtaj 1 dusuk.1 kimyasal yasadim simdi 4
gebeyim.pes etmedim ki basima gelmedik kalmadi neyse ne kotu durumda olanlar var sukret

oyle deme beterinden korusun allah bende 1 kurtaj 1 dusuk.1 kimyasal yasadim simdi 4
gebeyim.pes etmedim ki basima gelmedik kalmadi neyse ne kotu durumda olanlar var sukret
Bende kurtaj kimyasal bide bu keske kimseye soylemeseydim ondn bu uzuntum simdi isin yoksa aciklama yap okdr heveslenmislerken hakkimizdan hayirlisi buymus demek ki

Bende kurtaj kimyasal bide bu keske kimseye soylemeseydim ondn bu uzuntum simdi isin yoksa aciklama yap okdr heveslenmislerken hakkimizdan hayirlisi buymus demek ki
disardaki insanlari bosver ben artik makara yapuyordum bir sure sonra alisiyorsun arastirilsin neden oldugunu ben igne vuruluyorum birde hocalil olayim.cikti burda anlatilmaz birde oyle seyler ile ugrastim.ama mucadele ettim

Merhabalar. Bende bugün doktora gittim 6 haftalık dedi keseyi gördü ama bebeği göremedi alttan bakmak istedi ben istemedim. Bi hafta sonra tekrar gel dedi. Yazilanlari okuyorum bazilari beni rahatlatiyo bazilari uzuyo

Bende aynı durumdayım arkadaşlar üzülmeyelim Hayırlısı olsun Allahtan ümid kesilmez.Bugün tam 6 hafta 1 günlük benimde fakat bana da kesen küçük dediler kalp atışını dayamadık :( Pazartesi'ye kadar zaman verildi ama ben yarın yine gideceğim beklemek çok zor.Benimde kanamam oldu geçen hafta iğne ilaç verdiler'

canım kendını boyle strese sokuyorsun şuan olacagı varsada baskı stres yapıyorsun şimdilik gorunmemıs cogu ınsanın gelısım surecı farklıdır bekle sabret olmassada nasıpte yokmus Allah hayırlıysa nasıp eder her işte vardır hayır..... canını Karamsar düşünme haftalar sonra görülebilme ihtimali var yani olumlu düşün:dua:

canım kendını boyle strese sokuyorsun şuan olacagı varsada baskı stres yapıyorsun şimdilik gorunmemıs cogu ınsanın gelısım surecı farklıdır bekle sabret olmassada nasıpte yokmus Allah hayırlıysa nasıp eder her işte vardır hayır..... canını Karamsar düşünme haftalar sonra görülebilme ihtimali var yani olumlu düşün:dua:
Insallah dedigin gibi olur cnm hayirlisi artik elden bise gelmiyoki

Merhabalar,
Öncelikle umutsuzluğa kapılmayın ve isyan etmeyin.Verende ALLAH , alanda ALLAH.Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
Geçen sene benimde aynı durum oldu.Vajinal ultrason ile bakıldı 20 dakika ve canım çok yandı.4+6 falandı.Kalp atışını duyamadık 10 gün sonra tekrar bakalım.Olmadı alacağız dediler.Çok kızdım sinirlendim.Başka doktora gittim.Ama malesef ki 6 haftalıkken rahimde kanama başladı ve kalp atışıda olmadığı için kürtaj oldum.Çok üzüldüm günlerce ağladım.Ama sonra dedim ki Allah böyle nasip etti.Vardır bir hayır.Yaşamamız gerekiyormuş bunuda.
1 yıl boyunca istemedim.Yine aynı şeyi yaşamaktan korktum.Bu sene ikinci gebeliğim 4+3 haftalıkken kese göründü.Hemde karından bakılarak.6+3. haftada bebişi gördük kalp atışlarını duyduk.10+4 te hareketlerini gördüm.
Şuan 12.Haftadayız.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bol bol dua edelim.Umutsuzluk yok :)

Back
X