Gebeliğe Hazırlık 6 haftalık beta hcg 28154 sizce bu artış çok değilmi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ferizeyzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
40
15
3
33
Beta 800 ilk yaptırdım en son beta değerim 28154 yüksek mi haftasına göre keseyi 5 haftalıkken gördüm henüz kalp atışı için gitmedim

Beta 800 ilk yaptırdım en son beta değerim 28154 yüksek mi haftasına göre keseyi 5 haftalıkken gördüm henüz kalp atışı için gitmedim
Benim 5+6 da öğrendiğimde 32550 idi ..tek fetüs du..bende doktora aynısını sormuştum .olabilir dedi kişiden kişiye değişir degimisti

Değerin yüksek çıkması iyi bişey mi henüz keseyi gördü sadece korkuyorum boş olmasından
Benim ilk kızımda 4 binlerdeydi değerim...bunda anlattığım gibi ...5+6 dediğim aynı gün kese bebek ve kalp atışı görmüştük...aslında sizin bu değere göre bebek falan da görülebilirdi haklısınız..biraz bekleyin bakalım hayirlisi

Şu an 12hafta oldu 4 gün sonra doktora gidicem ikili tarama ve kontrol için en son gittiğimde kalp atımlarını da duydum çok şükür iyi gidiyordur inşallah
Benimde beta değerim çok yüksek o yüzden biraz korkuyorum bende bu hafta gideceğim tekrar çağırdı dr
Sizin de betanız yüksek olunca sormak istedim
Teşekkür ediyorum cevap için
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Benimde beta değerim çok yüksek o yüzden biraz korkuyorum bende bu hafta gideceğim tekrar çağırdı dr
Rica ederim inşallah sende hayırla kucağına alırsın beta konusunda hiç yorum yapmadı doktor önemli birşey olsaydı söylerdi sizin kaç haftalık

Yüksek olmasından neden korkuyorsunuz? Hafta ve beta kaç? Aralık dışında mı?

Evet aralık dışında 4+2 de 20000 küsurlarda seyrediyordu ve ona rağmen bebek görünmedi yani erken döllenme değilmiş
Anladım. Acaba çoğul gebelik falan mı. Kese için 4+2 erken tabii ama 20 bin olunca görünmeli diye düşünülüyor. Tekrar muyene ne zamana? İnşallah o zaman görünür 🙏🏼

Anladım. Acaba çoğul gebelik falan mı. Kese için 4+2 erken tabii ama 20 bin olunca görünmeli diye düşünülüyor. Tekrar muyene ne zamana? İnşallah o zaman görünür 🙏🏼
Dr çift kese göremedim dedi ama
kısmetse 19 mayısda kontrol var ultrasonda görmek istiyorum tekrar dedi

Nasıl geçti kontrolünüz bir sıkıntı yoktur umarım
Maalesef sıkıntı var ama tam olaraK neticelenmedi şöyle ki bebek var kalp atışlarını dinledik ancak bebeğin yanında kesede birşey daha var büyüyen
Mol gebeliğin bir çeşidi olabilirmiş betam 50000 üzeri olduğu için ondan şüphelendi
Plesanta aşırı bğyümüş olabilir dedi
Progestanı kesti ki anomali bir bebekse düşük olsun diye
2 hafta sonra tekrar gideceğim bu arada düşmezse bakacak büyümesine o şey neyse ona göre periontolog dedi galiba ona yönlendirecek
Çok teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için
Siz nasılsınız?

Maalesef sıkıntı var ama tam olaraK neticelenmedi şöyle ki bebek var kalp atışlarını dinledik ancak bebeğin yanında kesede birşey daha var büyüyen
Mol gebeliğin bir çeşidi olabilirmiş betam 50000 üzeri olduğu için ondan şüphelendi
Plesanta aşırı bğyümüş olabilir dedi
Progestanı kesti ki anomali bir bebekse düşük olsun diye
2 hafta sonra tekrar gideceğim bu arada düşmezse bakacak büyümesine o şey neyse ona göre periontolog dedi galiba ona yönlendirecek
Çok teşekkür ederim merak edip sorduğunuz için
Siz nasılsınız?
Hmm hayırlısı olsun hakkında inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler sağlıklı değilsede üzülme vardır bir hayrı

Back
X