6 Haftalık Gebe Olanlar?

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba 6 haftalik gebe arkadaslarim.. bebeklerinizin kalp atisi duyuldumu?

6 hafta için biraz erken sanki, duyanlar var mıdır bilmiyorum ama biz 5+2 de kesesini görmüştük henüz sadece

ben 5+5de doktora gittim yani 2 gün önce, doktor keseyi gördü. Ve belki duyarız ama erken 2 3 haftaya daha net duyulur dedi. Bende çok sık gitmemek adına şubat ayının ortasına kadar daha gitmiycem. Çok şükür herşey yolunca çünkü

Merhaba 6 haftalik gebe arkadaslarim.. bebeklerinizin kalp atisi duyuldumu?
Bende 6haftalık hamileyim ve pazartesi günü doktora gittim sadece kesesini gördük kalp atışı için haftaya cuma günü çağırdı beni. Herkes de farklı bazıları erken duyuyor bazıları geç duyuyor inşallah bizler de duyarız da rahatlarız

Bende duydum kalp atışını ama vajinal olarak benim rahmim ters olduğu için zaten karından kese de zor görünüyor benim gibi olanlar varsa telaş yapmasın diye yazıyorum

Bende duydum kalp atışını ama vajinal olarak benim rahmim ters olduğu için zaten karından kese de zor görünüyor benim gibi olanlar varsa telaş yapmasın diye yazıyorum
Merhaba yorumunuzu okudum öncelikle umarım bebisle ilgili herşey yolundadır
Benimde tahmin ters ve karın ultrasyonumdan zor görünüyor bebegim 6haftalıgım bende bebeğe bi sorun yaratıyormu yaratırmı bu durum

Merhaba yorumunuzu okudum öncelikle umarım bebisle ilgili herşey yolundadır
Benimde tahmin ters ve karın ultrasyonumdan zor görünüyor bebegim 6haftalıgım bende bebeğe bi sorun yaratıyormu yaratırmı bu durum
Merhaba herşey yolunda çok şükür gelmesini bekliyoruz.. hiç bir sorun olmuyor zaten ilerleyen haftalarda rahim normal halini alıyor korkacak birşey yok yani hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Merhaba herşey yolunda çok şükür gelmesini bekliyoruz.. hiç bir sorun olmuyor zaten ilerleyen haftalarda rahim normal halini alıyor korkacak birşey yok yani hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Cok tesekkur ederim icim rahatladı bu benim için önemli ve tedirgin olduğum bir konuydu Rabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…