Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu merak ediyordum beni 6 da çağırdı doktor dinlemek içinMerhaba 6 haftalik gebe arkadaslarim.. bebeklerinizin kalp atisi duyuldumu?
Bende 6haftalık hamileyim ve pazartesi günü doktora gittim sadece kesesini gördük kalp atışı için haftaya cuma günü çağırdı beni. Herkes de farklı bazıları erken duyuyor bazıları geç duyuyor inşallah bizler de duyarız da rahatlarızMerhaba 6 haftalik gebe arkadaslarim.. bebeklerinizin kalp atisi duyuldumu?
Hcg ye en son adetin kaçıncı günü baktırmıştınız ve kaçtı?Ben dün tam 6 haftaliktim gittim kalp atisini duyduk cok şükür
Merhaba yorumunuzu okudum öncelikle umarım bebisle ilgili herşey yolundadırBende duydum kalp atışını ama vajinal olarak benim rahmim ters olduğu için zaten karından kese de zor görünüyor benim gibi olanlar varsa telaş yapmasın diye yazıyorum![]()
Merhaba yorumunuzu okudum öncelikle umarım bebisle ilgili herşey yolundadır
Benimde tahmin ters ve karın ultrasyonumdan zor görünüyor bebegim 6haftalıgım bende bebeğe bi sorun yaratıyormu yaratırmı bu durum
Merhaba herşey yolunda çok şükür gelmesini bekliyoruz.. hiç bir sorun olmuyor zaten ilerleyen haftalarda rahim normal halini alıyor korkacak birşey yok yani hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba yorumunuzu okudum öncelikle umarım bebisle ilgili herşey yolundadır
Benimde tahmin ters ve karın ultrasyonumdan zor görünüyor bebegim 6haftalıgım bende bebeğe bi sorun yaratıyormu yaratırmı bu durum
Cok tesekkur ederim icim rahatladı bu benim için önemli ve tedirgin olduğum bir konuyduMerhaba herşey yolunda çok şükür gelmesini bekliyoruz.. hiç bir sorun olmuyor zaten ilerleyen haftalarda rahim normal halini alıyor korkacak birşey yok yani hayırlı olsun sağlıkla gelsin![]()
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalımCok tesekkur ederim icim rahatladı bu benim için önemli ve tedirgin olduğum bir konuyduRabbim sizede hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()