6 haftalık gebelik 👧

LOKI120

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
20
13
8
29
Merhaba arkadaşlarım 6 haftalık gebeyim. Sürekli kuruntu yapıyorum acaba boş gebelik mi şöyle mi böyle mi diye 5+2 de kesem gözüktü doktor kesemin düzgün olduğunu çapının güzel olduğunu 2 hafta sonra bebeğin kalp atışlarını duyacağımızı söyledi embriyo görüp görmediğini belirtmedi kötü bişey de söylemedi. Şimdi korkuyorum kahverengi akıntım yok mide bulantım yok karın sancım var hafif sarı da akıntım var ama normal seviyelerde siz ne dersiniz Kızlar bana bir akıl verin kafama çok takıyorum:(

Merhaba arkadaşlarım 6 haftalık gebeyim. Sürekli kuruntu yapıyorum acaba boş gebelik mi şöyle mi böyle mi diye 5+2 de kesem gözüktü doktor kesemin düzgün olduğunu çapının güzel olduğunu 2 hafta sonra bebeğin kalp atışlarını duyacağımızı söyledi embriyo görüp görmediğini belirtmedi kötü bişey de söylemedi. Şimdi korkuyorum kahverengi akıntım yok mide bulantım yok karın sancım var hafif sarı da akıntım var ama normal seviyelerde siz ne dersiniz Kızlar bana bir akıl verin kafama çok takıyorum:KK43:
Kendinizi boş yere strese sokmayın lütfen 🙏 Herşey yolundaymış akışına bırakın güzel düşünün keyfini çıkarın. Kendinizi üzmeyin. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşaallah, ❤️

Canım kendini niye strese sokuyorsun bebişi daha göremezler zaten 😊😊 5+3 de keseyi gördüm bende 10 gun sonra kalp atışı için gittik minicik bebişi gördük 😍😍😍 seninde öyle olacak merak etme dua et bence 🤲

Kendinizi boş yere strese sokmayın lütfen 🙏 Herşey yolundaymış akışına bırakın güzel düşünün keyfini çıkarın. Kendinizi üzmeyin. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşaallah, ❤️
Ayyy çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için işte insan korkuyor ilk gebelik olunca gözü gibi bakmak istiyor ❤️❤️

Canım kendini niye strese sokuyorsun bebişi daha göremezler zaten 😊😊 5+3 de keseyi gördüm bende 10 gun sonra kalp atışı için gittik minicik bebişi gördük 😍😍😍 seninde öyle olacak merak etme dua et bence 🤲
Ayyy içim rahatladı çok teşekkür ederim inşallah güzel haberi bende vericem ❤️❤️

Merhaba arkadaşlarım 6 haftalık gebeyim. Sürekli kuruntu yapıyorum acaba boş gebelik mi şöyle mi böyle mi diye 5+2 de kesem gözüktü doktor kesemin düzgün olduğunu çapının güzel olduğunu 2 hafta sonra bebeğin kalp atışlarını duyacağımızı söyledi embriyo görüp görmediğini belirtmedi kötü bişey de söylemedi. Şimdi korkuyorum kahverengi akıntım yok mide bulantım yok karın sancım var hafif sarı da akıntım var ama normal seviyelerde siz ne dersiniz Kızlar bana bir akıl verin kafama çok takıyorum:KK43:
bende şuan aynı düşüncelerdeyim arkadaşım
5+1 de alttan muayne ile yolk kesesinide gördük
kesenin büyüklüğüde hafta ile uyumluydu
ama aklımda sürekli bu düşünceler var :(
yarın yine kontrolüm var Rabbim bebeğimi görmeyi nasip etsin Amin

ama aklımda sürekli bu düşünceler var :KK43:
Hiç telaş yapma gidip görüceksin kalbini de duyucaksın ben gittim gördüm çok şükür o kadar güzel bir his ki hatta giderken çok korkmuştum senin ki de gözükmüştür inşallah sağlıkla büyüsün annesi ❤️🥰

merhaba naptınız acaba bende aynı seylerı yasıyorum kahverengi akıntı hariç. bende 6+1 günlük hamıleyım yarın kalp atısını duymak ıcın gıdecegım bulantı vs belırtılerım daha başlamadı ilk gebeliğim bende bı kahverengı akıntı oldu ara ara cok hafıf kahverengı akıntı oluyodu 5+3 iken korktum acıle gıttım beta hcg 2336 cıktı sonra sarı akıntılarım oluyo. merak ettim siz naptınız kalp sesini duydunuz aynı bende sizin gibi kuruntuluyum :(

merhaba naptınız acaba bende aynı seylerı yasıyorum kahverengi akıntı hariç. bende 6+1 günlük hamıleyım yarın kalp atısını duymak ıcın gıdecegım bulantı vs belırtılerım daha başlamadı ilk gebeliğim bende bı kahverengı akıntı oldu ara ara cok hafıf kahverengı akıntı oluyodu 5+3 iken korktum acıle gıttım beta hcg 2336 cıktı sonra sarı akıntılarım oluyo. merak ettim siz naptınız kalp sesini duydunuz aynı bende sizin gibi kuruntuluyum :KK43:
bi üstte yazıyo gitmiş kalp atışınıda duymuş çok şükür canım

merhaba naptınız acaba bende aynı seylerı yasıyorum kahverengi akıntı hariç. bende 6+1 günlük hamıleyım yarın kalp atısını duymak ıcın gıdecegım bulantı vs belırtılerım daha başlamadı ilk gebeliğim bende bı kahverengı akıntı oldu ara ara cok hafıf kahverengı akıntı oluyodu 5+3 iken korktum acıle gıttım beta hcg 2336 cıktı sonra sarı akıntılarım oluyo. merak ettim siz naptınız kalp sesini duydunuz aynı bende sizin gibi kuruntuluyum :KK43:
Boş gebeliğin mide bulantısı vb belirtiler ile ilgisi yok ki. İlk gebeliğim boş gebelik nedeniyle sonlandirildi. Ama kürtaja gidene kadar mide bulantısı yaşadım.

İlk gebeliğim o yüzden hiçbir fikrim yok her şey olabılır gıbı gelıyor o yuzden
Bosune evham yapmayın derim. Bos gebelik de olsa sağlıksız bebek olmasindansa vücut bebeği oluşturmadığı içinmis. Herşey de bir hayır vardır.

İlk hamileliğim bos gebelikti, şimdi iki çocuğum var şükür. Sizin daha öyle birşey bile yok ortada. Haftanız için belirtilerin baslamasi erken zaten. 8. Haftadan sonra bulantılar başlıyor . Kimisinde hiç olmuyor. Mide bulantısı olmaması daha iyi😊 saglikla alin kucağınıza

Bosune evham yapmayın derim. Bos gebelik de olsa sağlıksız bebek olmasindansa vücut bebeği oluşturmadığı içinmis. Herşey de bir hayır vardır.

İlk hamileliğim bos gebelikti, şimdi iki çocuğum var şükür. Sizin daha öyle birşey bile yok ortada. Haftanız için belirtilerin baslamasi erken zaten. 8. Haftadan sonra bulantılar başlıyor . Kimisinde hiç olmuyor. Mide bulantısı olmaması daha iyi😊 saglikla alin kucağınıza
Allah bağışlasın. Amin inşallah :)

Kuzum hiç kuruntu yapma bende senin gibi o kadar kuruntu yaptım ki keseyi görene kadar dış gebelik dedim sonra keseyi gördüm bu sefer boş gebelikden korktum yani anlıcağın annelik böyle bişeymiş sürekli telaş ediyorsun bu arada beta Hcg çok güzel çıkmış benim de 2200 civarlarına yükselmişti 5+4 te sen de bebeğini duyarsın görürsün 7+6 da gittim gördüm ben çok şükür kalbini duydum gördüm hatta giderken bile o kadar korkuyordum ki hiç telaş etme rabbimin bir mucizesi o annesi hiç kafana dert edip üzme bebeğide kendinizde gidince göreceksin hiç telaş etme ❤️

Maalesef bugun kurtaj oldum sağlıksız gebelık dedı doktor. Yıkıldım duyunca acıl kürtaja aldı beya hcgm cok dusuk yukselmıs kese kucuktu. Hayırlısı ılk seferde allah nasip etmedi bana. Insallah ilerde olur anestezıye bıle aglayarak girdim sonra uyandım gitmiş. Kalp atısını duyacagım diye geldım kurtaj oldum. Ama insan kucucuk bir nokta olan bıseye bıle baya baglanıyormus onu anladım. Allah kımseye yasatmasın

ama aklımda sürekli bu düşünceler var :KK43:
5+1 de kese büyüklüğünü hatırlıyor musun canım?

Maalesef bugun kurtaj oldum sağlıksız gebelık dedı doktor. Yıkıldım duyunca acıl kürtaja aldı beya hcgm cok dusuk yukselmıs kese kucuktu. Hayırlısı ılk seferde allah nasip etmedi bana. Insallah ilerde olur anestezıye bıle aglayarak girdim sonra uyandım gitmiş. Kalp atısını duyacagım diye geldım kurtaj oldum. Ama insan kucucuk bir nokta olan bıseye bıle baya baglanıyormus onu anladım. Allah kımseye yasatmasın
Gerçekten okuyunca şaşırdım ve çok üzüldüm ama üzülme rabbimin bir bildiği vardır rabbim sabrını versin inşallah

Canım benimde şu an böyle sonra ne oldu

Back
X