• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelik ramziye göre cinsiyet tahmini

gy16

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
110
32
13
32
Merhaba arkadaşlar benim adetim 3 nisandı ve ultrasonda bugün ilk defa bebişi gördük ve kalp atımını duyduk. Normalde bugün 6 hafta 4 günlük ama ultrasonda 6 hafta 1 günlük çıktı onuda anlamadım. Karından ultrasonla bakıldı.Bebeğin cinsiyetini merak ediyorum var mı tahminde bulunan. Teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    48 KB · Görüntüleme: 152
Merhaba arkadaşlar benim adetim 3 nisandı ve ultrasonda bugün ilk defa bebişi gördük ve kalp atımını duyduk. Normalde bugün 6 hafta 4 günlük ama ultrasonda 6 hafta 1 günlük çıktı onuda anlamadım. Karından ultrasonla bakıldı.Bebeğin cinsiyetini merak ediyorum var mı tahminde bulunan. Teşekkür ederim şimdiden
Bazen USG cihazından kaynaklı eksik ölçüm yapılabiliyor bazen geride kalsa da ileri geçebiliyor benim de 8+4teykrn iki gün geride çıkmıştı bugün bir hafta ilerde çıktı sorun yok. Kese konumuna göre erkek sağlıkla gelsin ♥️

Kızlar benimkileri de tahmin edebilicek var mı🙈

Eklentiler

• 814313FA-727E-4454-BAD1-6444C8D59469.webp
    814313FA-727E-4454-BAD1-6444C8D59469.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 136
Chat gbt ye sorun kızlar. Benimkini bildi. Ultrason fotoğrafını yükleyin sonra ramziye teorisine göre cinsiyeti sence ne diyin yazıyor

Bazen USG cihazından kaynaklı eksik ölçüm yapılabiliyor bazen geride kalsa da ileri geçebiliyor benim de 8+4teykrn iki gün geride çıkmıştı bugün bir hafta ilerde çıktı sorun yok. Kese konumuna göre erkek sağlıkla gelsin ♥️
Bu kese konumu nasıl bakılıyor acaba ? Ve doğruluk payı nedir ? Teşekkür ederim bu arada sağolun

Teori canım adı üstünde doğruluğu kanıtlanmamış. Kese diyor sagdaysa erkek soldaysa kız 😋
Ama doktor bana dediki senin kesen eahmin arka tarafına yerleşmiş hafif sağda dedi. Tam sağda olanları gördüm dedi. Seninki hafif kayık diyerek güldü :)

Ama doktor bana dediki senin kesen eahmin arka tarafına yerleşmiş hafif sağda dedi. Tam sağda olanları gördüm dedi. Seninki hafif kayık diyerek güldü :)
Ben de sağda dedim zaten sağda görünüyor kesen 🥹 zaten büyüdükçe ortalanacak sağlıkla gelsin 🙏

Eklentiler

• IMG_1061.webp
    IMG_1061.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 119
Back
X