• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelik ve parol kullanımı

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
98
Kızlar 6!haftalık hamileyim. parol kullanabilirmiyim? Ateşim var, boğazlarım acıyo, üşüme var. yüksek ateş zarar verir diye korkuyorum. doktora gitsem bana hangi ilaç verebilir

Kızlar 6!haftalık hamileyim. parol kullanabilirmiyim? Ateşim var, boğazlarım acıyo, üşüme var. yüksek ateş zarar verir diye korkuyorum. doktora gitsem bana hangi ilaç verebilir
Tahlil yapmadan herhangi bir ilaç verilmez. Terleyip atmaya çalış veya acile git gebelikten dolayı hızlı bakarlar.

Parol veriyorlar zaten gebelikte. Hatta bir tek parol veriyorlar 😅

Yüksek ateş ilk 3 ay dönemi paroldan daha çok zarar verir, günde 3 defaya kadar kullan hiç biseu olmaz. Ateşin yükseldiğinde ılık duş al mutlaka. paroldan korkma, ateşin 38 ve üzerine çıkmasın.

bende hastalanmış ateşlenmiştim. doktor bana parol vermişti hatta parol serum takıldı önce ateş hemen düşsün diye. ateş çıkmasın tekrar bikaç gün günde 2 kere iç parol demişti. ateş daha zararlı demişti.

2 gün ateşim çıktı. Parolda aldım, bazen ateş düştü, bazen çıktı. Yine de korktum.

Back
X