Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 6!haftalık hamileyim. parol kullanabilirmiyim? Ateşim var, boğazlarım acıyo, üşüme var. yüksek ateş zarar verir diye korkuyorum. doktora gitsem bana hangi ilaç verebilir
Kızlar 6!haftalık hamileyim. parol kullanabilirmiyim? Ateşim var, boğazlarım acıyo, üşüme var. yüksek ateş zarar verir diye korkuyorum. doktora gitsem bana hangi ilaç verebilir
Yüksek ateş ilk 3 ay dönemi paroldan daha çok zarar verir, günde 3 defaya kadar kullan hiç biseu olmaz. Ateşin yükseldiğinde ılık duş al mutlaka. paroldan korkma, ateşin 38 ve üzerine çıkmasın.
bende hastalanmış ateşlenmiştim. doktor bana parol vermişti hatta parol serum takıldı önce ateş hemen düşsün diye. ateş çıkmasın tekrar bikaç gün günde 2 kere iç parol demişti. ateş daha zararlı demişti.