6 haftalık gebelik

Selin demirci

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
93
27
18
26
Arkadaşlar merhaba ben 6. Haftada giriş yaptım fakat aşırı derecede mide bulantısı ve kusma isteği oluyor baş dönmesi ile birlikte normal mi bu zamanlar bunlar yardımcı olabilir misiniz acaba

Arkadaşlar merhaba ben 6. Haftada giriş yaptım fakat aşırı derecede mide bulantısı ve kusma isteği oluyor baş dönmesi ile birlikte normal mi bu zamanlar bunlar yardımcı olabilir misiniz acaba
aşırı olan seylerde dr kontrolunde ılac kullanabılıyorsun. kan degerlerıne bakıldı mı bı eksıklık dusukluk var mı dıye?

Normal canım doktora gidersen ilaç veriyor ama ben kullanmak istememistim sende aşırı ise bulantı doktora görün istersen, bana annem bebek sağlıklı demek derdi bulantı olunca

Normal canım doktora gidersen ilaç veriyor ama ben kullanmak istememistim sende aşırı ise bulantı doktora görün istersen, bana annem bebek sağlıklı demek derdi bulantı olunca
Anneler söylüyorsa doğrudur:) belki geçen gün yolculuk yapmıştım geçen gün 10 saat sürmüştü ve uyuyamamistim belki ondan da yapmış olabilir şuanlik iyiyim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…