Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba ben 6. Haftada giriş yaptım fakat aşırı derecede mide bulantısı ve kusma isteği oluyor baş dönmesi ile birlikte normal mi bu zamanlar bunlar yardımcı olabilir misiniz acaba
Arkadaşlar merhaba ben 6. Haftada giriş yaptım fakat aşırı derecede mide bulantısı ve kusma isteği oluyor baş dönmesi ile birlikte normal mi bu zamanlar bunlar yardımcı olabilir misiniz acaba
Normal canım doktora gidersen ilaç veriyor ama ben kullanmak istememistim sende aşırı ise bulantı doktora görün istersen, bana annem bebek sağlıklı demek derdi bulantı olunca
Normal canım doktora gidersen ilaç veriyor ama ben kullanmak istememistim sende aşırı ise bulantı doktora görün istersen, bana annem bebek sağlıklı demek derdi bulantı olunca
Anneler söylüyorsa doğrudur:) belki geçen gün yolculuk yapmıştım geçen gün 10 saat sürmüştü ve uyuyamamistim belki ondan da yapmış olabilir şuanlik iyiyim teşekkür ederim