6 haftalık gebelikte baskı hissi

Elif_ylmz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
81
-3
86
30
Kızlar 6 haftalık hamileyim ama akşamdan beri vajinamda baskı hisssediyorum sanki doğum yapacak gibi. Normal mi erken gebelik haftalarında bu durum ?

Lekelenme falan yoksa normaldir.kontrole gittiginizde sorun.gerci haftası küçük şuan.beniimde hep oldu Dr bebek rahime büyüdükçe baskı yapar demişti

Kızlar 6 haftalık hamileyim ama akşamdan beri vajinamda baskı hisssediyorum sanki doğum yapacak gibi. Normal mi erken gebelik haftalarında bu durum ?
Kanamanız yoksa normaldir sadece erken dönemde değil daha sonra da vajinada batma ve baskı hissi olabiliyor. Sağlıkla kucaklayın

Kanama veya lekelenme yoksa normal. Elbette baskı çok şiddetlenirse de görünün doktora ama şuan normal bu baskılar batmalar

Canım hala oluyomu ara sıra şuan 8+5im bendede hafif bazen belimden popoma popodan bacağıma agri vuruyor dinlenince vajinamdada baskı hissi oluyo hala bana kanama vs cok sukur yok

Kizimmda hep baskı oldu
Yorumunuzu gördüm benimde iki oğlum var şuanda 9 haftalık hamileyim onlarda hiç böyle bir ağrı yaşamadım vajina baskı gibi ağrı var ve göğüslerim ilk günden beri arıyor ve bu belirtileri diğer hamileliklerim de hiç yaşamadım

Back
X