- 6 Eylül 2015
- 81
- -3
- 86
- 30
- Konu Sahibi Elif_ylmz11
Kızlar 6 haftalık hamileyim ama akşamdan beri vajinamda baskı hisssediyorum sanki doğum yapacak gibi. Normal mi erken gebelik haftalarında bu durum ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana normal gelmedi gittiniz mi acile?Kızlar 6 haftalık hamileyim ama akşamdan beri vajinamda baskı hisssediyorum sanki doğum yapacak gibi. Normal mi erken gebelik haftalarında bu durum ?
Kanamanız yoksa normaldir sadece erken dönemde değil daha sonra da vajinada batma ve baskı hissi olabiliyor. Sağlıkla kucaklayınKızlar 6 haftalık hamileyim ama akşamdan beri vajinamda baskı hisssediyorum sanki doğum yapacak gibi. Normal mi erken gebelik haftalarında bu durum ?
Yaa sizin de böyle erken haftalarda mı oldu ?Lekelenme falan yoksa normaldir.kontrole gittiginizde sorun.gerci haftası küçük şuan.beniimde hep oldu Dr bebek rahime büyüdükçe baskı yapar demişti
Yani buyudukce oluyor kese su olistukca birde rahim büyüyor bebegi almak için yani normal korkmayın ama kontrole gittiğinizde kendiniz sorunYaa sizin de böyle erken haftalarda mı oldu ?
Evet doktoruma sordum kanama yoksa sorun yok dediYani buyudukce oluyor kese su olistukca birde rahim büyüyor bebegi almak için yani normal korkmayın ama kontrole gittiğinizde kendiniz sorun
Kanama veya lekelenme yoksa normal. Elbette baskı çok şiddetlenirse de görünün doktora ama şuan normal bu baskılar batmalarKızlar 6 haftalık hamileyim ama akşamdan beri vajinamda baskı hisssediyorum sanki doğum yapacak gibi. Normal mi erken gebelik haftalarında bu durum ?
Canım hala oluyomu ara sıra şuan 8+5im bendede hafif bazen belimden popoma popodan bacağıma agri vuruyor dinlenince vajinamdada baskı hissi oluyo hala bana kanama vs cok sukur yokKızlar 6 haftalık hamileyim ama akşamdan beri vajinamda baskı hisssediyorum sanki doğum yapacak gibi. Normal mi erken gebelik haftalarında bu durum ?
Evet ara ara yine oluyor özellikle kabız olduğumda öyle hissettiğimi fark ettimCanım hala oluyomu ara sıra şuan 8+5im bendede hafif bazen belimden popoma popodan bacağıma agri vuruyor dinlenince vajinamdada baskı hissi oluyo hala bana kanama vs cok sukur yok
Yorumunuzu gördüm benimde iki oğlum var şuanda 9 haftalık hamileyim onlarda hiç böyle bir ağrı yaşamadım vajina baskı gibi ağrı var ve göğüslerim ilk günden beri arıyor ve bu belirtileri diğer hamileliklerim de hiç yaşamadımKizimmda hep baskı oldu