- 18 Aralık 2020
- 5
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Sedefyaras11
Merhaba hanımlar gebeliğimin 6.haftasındayım bugün açık kahverengi Bi akıntı geldiğini peçeteye silince gördüm bu durumu yaşayanlar varsa yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 haftada tutunma kanamasi kalmaz. hemen hemen kalp atisi basliyor artik.Devamı gelmediyse tutunma kanamasidir cnm ama sen yine de Dr git en azından ilaç verir
Evet kalp atışı başlamış zaten doktorum söyledi bende oyüzden panik oldum6 haftada tutunma kanamasi kalmaz. hemen hemen kalp atisi basliyor artik.
Evet kalp atışı başlamış zaten doktorum söyledi bende oyüzden panik oldum
Canım ne durumdasın?Merhaba hanımlar gebeliğimin 6.haftasındayım bugün açık kahverengi Bi akıntı geldiğini peçeteye silince gördüm bu durumu yaşayanlar varsa yazabilir mi?
Canım benim lekelenme 1 kere geldi sonra zaten gün boyu dinlendim bikaç gün geçti bidaha da olmadı Allaha şükür 11 haftalığız şimdiCanım ne durumdasın?
Sağol canım umarım sağlıkla gelir bende cuma kontrole gidicem..Konu sahibi meraba 8 haftalik hamileyim hala kahverengi lekem geliyor bu surecte surekli doktora gittim doktorda normal bazi kadinlarda olabiliyor dedi taki gecen haftaya kadar
gecen hafta doktora gittigimde bebegin sagligi hersey cok iyi ama kesenin disinda kanlar var bunlarda geliyor olabilir dedi malesef dusuk tehlikeside var dedi 2 igne verdi kirmizi renge donerse acil olarak gel dedi
Canım bol bol dinlen leke kırmızı kana dönmediği sürece normal diyorlar ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için dinlenme lazım zaten ben bol bol dinlendim geçti Sağ Salim kucağınıza alın İnşAllahKonu sahibi meraba 8 haftalik hamileyim hala kahverengi lekem geliyor bu surecte surekli doktora gittim doktorda normal bazi kadinlarda olabiliyor dedi taki gecen haftaya kadar
gecen hafta doktora gittigimde bebegin sagligi hersey cok iyi ama kesenin disinda kanlar var bunlarda geliyor olabilir dedi malesef dusuk tehlikeside var dedi 2 igne verdi kirmizi renge donerse acil olarak gel dedi
Cok sagol canim amin insallahCanım bol bol dinlen leke kırmızı kana dönmediği sürece normal diyorlar ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için dinlenme lazım zaten ben bol bol dinlendim geçti Sağ Salim kucağınıza alın İnşAllah![]()