6 haftalık gebelikte kahverengi akıntı?

Sedefyaras11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
5
2
1
26
Merhaba hanımlar gebeliğimin 6.haftasındayım bugün açık kahverengi Bi akıntı geldiğini peçeteye silince gördüm bu durumu yaşayanlar varsa yazabilir mi?

yani benim ic camasirima 1 2 damla gelmisti 2.gebeligimde ve dra gittigimde kese etrafinda kanama vardi progestan ve 2 hafta dinlenme verdi ve 2 hafta sonunda kanama durmus sıkıntı kalmamisti

Dra gitmelisiniz bence

Korkma cnm ama yarın mutlaka bir doktora görünün stres yapma inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız

Devamı gelmediyse tutunma kanamasidir cnm ama sen yine de Dr git en azından ilaç verir

Konu sahibi meraba 8 haftalik hamileyim hala kahverengi lekem geliyor bu surecte surekli doktora gittim doktorda normal bazi kadinlarda olabiliyor dedi taki gecen haftaya kadar
gecen hafta doktora gittigimde bebegin sagligi hersey cok iyi ama kesenin disinda kanlar var bunlarda geliyor olabilir dedi malesef dusuk tehlikeside var dedi 2 igne verdi kirmizi renge donerse acil olarak gel dedi

Konu sahibi meraba 8 haftalik hamileyim hala kahverengi lekem geliyor bu surecte surekli doktora gittim doktorda normal bazi kadinlarda olabiliyor dedi taki gecen haftaya kadar
gecen hafta doktora gittigimde bebegin sagligi hersey cok iyi ama kesenin disinda kanlar var bunlarda geliyor olabilir dedi malesef dusuk tehlikeside var dedi 2 igne verdi kirmizi renge donerse acil olarak gel dedi
Sağol canım umarım sağlıkla gelir bende cuma kontrole gidicem.. 🤲🏻🤲🏻

Canım bol bol dinlen leke kırmızı kana dönmediği sürece normal diyorlar ilk 3 ay düşük tehlikesi olduğu için dinlenme lazım zaten ben bol bol dinlendim geçti Sağ Salim kucağınıza alın İnşAllah 🤲

Back
X