Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tek görüyorum kuzu 5+1 de bende keseyi gördüm bebiş yoktu henüz daha erken olduğu için midir sen bebişi kaçta gördün :)Kese burada..
Ben bebişi 6.Haftada gördüm ama bu kesede iki bebek oluşumu var gibiBen tek görüyorum kuzu 5+1 de bende keseyi gördüm bebiş yoktu henüz daha erken olduğu için midir sen bebişi kaçta gördün :)
İnşallah kalbinden geçen olur canım benim benimde pazartesi randevum var tam 6+2 de gidicem inşallah bende görürümBen bebişi 6.Haftada gördüm ama bu kesede iki bebek oluşumu var gibi![]()
İnşallah canım hep ikiz olsun istiyordumİnşallah kalbinden geçen olur canım benim benimde pazartesi randevum var tam 6+2 de gidicem inşallah bende görürümkalp atişini duydun mu :)
İnşallah canım benimİnşallah canım hep ikiz olsun istiyordumkalp atışını duyduk evet şükürler olsun umarım sen de duyarsın
![]()
İnşallah inşallah önce sağlık sonra de ikiz olmasını çok isterimİnşallah canım beniminşallah ikizin olur
![]()
Artık onu birdahaki kontrolünde inşallah öğrenirsin :)İnşallah inşallah önce sağlık sonra de ikiz olmasını çok isterim![]()
Önümüzdeki çarşamba kontrolüm mutlaka soracağımArtık onu birdahaki kontrolünde inşallah öğrenirsin :)
Benimde perşembeymiş pazartsi yazmişim :) bana da haber verÖnümüzdeki çarşamba kontrolüm mutlaka soracağım![]()
Allah gönlüne göre verir inşallah ama bence Yolk kese ve bebek gibiBen bebişi 6.Haftada gördüm ama bu kesede iki bebek oluşumu var gibi![]()
Öyle mi diyorsunuzAllah gönlüne göre verir inşallah ama bence Yolk kese ve bebek gibi
Tamam vereceğim mutlakaBenimde perşembeymiş pazartsi yazmişim :) bana da haber ver![]()
merhaba bugün doktor kontrolüm vardı tek kese tek bebek crl 8+1 ölçüldü her şey tek bebek olarak gayet sağlıklı ilerliyorBenimde perşembeymiş pazartsi yazmişim :) bana da haber ver![]()
Perşembe günü kuzumerhaba bugün doktor kontrolüm vardı tek kese tek bebek crl 8+1 ölçüldü her şey tek bebek olarak gayet sağlıklı ilerliyorsen gidebildin mi kontrole kalp atışını duymuşsundur umarım
![]()
Duyarsın içini ferah tut ben 6+1 de duydum yavaş belli belirsizdi ama duyduk yani hadi bakalım perşembeyi bekleyelimPerşembe günü kuzubende o zamanlar 6+3 falan olucam sanırım son adet tarihime göre hesaplarsam sanırım erken belki duyarım belki duymam
ama haber veririm
![]()
Ayy inşallah kuzum mutlaka. Haber vereceğim benim 5+1de kese 12.5 mmdi normal mi senceDuyarsın içini ferah tut ben 6+1 de duydum yavaş belli belirsizdi ama duyduk yani hadi bakalım perşembeyi bekleyelim![]()