6 haftalık gebelikte leke

Bngk01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
43
25
88
27
Merhaba arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim tahmini olarak 3. Haftamda yerleşme kanaması yaşadım ve geçmişti geçen cumartesi benden kahverengi leke geldi ve 66 ya 33 e tansiyonum düştü baygınlık geçirdim ağır mide bulantıları yaşadığım için bir şeyler yiyemiyorum zorluyorum kendimi bayağı ama yine de çok yiyemiyorum ondan olduğunu düşündüm ve araştırdığımda çok fazla kadında bunun olduğunu gördüm fakat ara ara bu lekeler devam etti ped dolduracak kadar değil çok çok az 3 4 kez hafif şekilde ve kahverengi ile hafif pembemsi akıntılar sizce normal mi yaşadıklarım ilk gebeliğim bayağı beklemiştim hamileliği de bilgisi olan var mı acaba hafif kasık ağrılarım oluyor tecrübeli anneler bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Bir doktora görünün derim kanama alanı veyahut düşük tehlikesi olabilir Allah korusun temkinli olmakta fayda var

Bir doktora görünün derim kanama alanı veyahut düşük tehlikesi olabilir Allah korusun temkinli olmakta fayda var
Teşekkür ederim yarın doktoruma gideyim o halde önümüzdeki hafta gel karından keseyi görelim dedi erken gideyim yapacak bir şey yok keseyi vajinal ultrasonda gördük büyüyor mu bakalım demişti

Teşekkür ederim yarın doktoruma gideyim o halde önümüzdeki hafta gel karından keseyi görelim dedi erken gideyim yapacak bir şey yok keseyi vajinal ultrasonda gördük büyüyor mu bakalım demişti
Evet sizin için iyi olur. 6 haftalıkken karından görülebiliyor kese aslında

Merhaba ne yaptınız gittiniz mi doktora. Sizinle benzer bir süreç yaşıyorum.

Merhaba ne yaptınız gittiniz mi doktora. Sizinle benzer bir süreç yaşıyorum.
Gittim vajinal kontrol etti rahim ağzı kapalı bebek yaşıyor kalp atışını duyduk bir sorun yok korkma gelişimiş en son haline göre dedi sadece 7 haftalık hamileymişim ben 6 sanıyordum karında gözükmüyor vajinal gözüküyor henüz normalde görmemiz lazım anatominden gözükmüyor sanırım dedi canım kan olmadığı sürece korkma dedi bana kanama alanı yokmuş bende

Ben de 6. Haftada yaşamıştım bir hafta kadar sürmüştü kahverengi lekelenmem. Lekelenme Başlar başlamaz hemen doktora gitmiştim ben küçük bir kanama alanım vardı. Progestan verdi sabah akşam fitil şeklinde kullanmıştım geçmişti sonrasında çok şükür

Çok teşekkür ederim mesajınız için bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çok sevindim. Hayırla kucağınıza aldığınız gün gelir inşallah

Çok geçmiş olsun, bende 7. Haftada yaşadım. İlk başta taze kan geldi zaten korkudan tansiyonum düştü benimde bayıldım. Hemen doktora gittik, progestan iğne ve bir hapa başlattı. Devamında taze kan gelmediğinde sorun yok bizi korkutacak şey taze kan olması dedi. Gebeliğin başlarında lekelenme görülebilir her lekeden korkmamam gerektiğini anlattı. Bu süreci dinlenerek geçirin lütfen, sağlıklı beslenin bol su için ben dün kontrole gittim tekrar sorun olmadığını söyledi, sadece ağrılarım devam ettiği için birkaç gün daha hap icecegim. herşey bizler için, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Çok teşekkür ederim mesajınız için bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amiin ben de çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Çok teşekkür ederim mesajınız için bana her hangi bir ilaçta verilmedi vajinal muayene de sorun olsa görürdük ilaçlık bir durumun yok dedi canım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alırız inşallah mide bulantıları beni perişan etti tansiyonum düşmesin diye sürekli azar azar yiyorum inşallah geçer bu bulantılar hızlı bir şekilde

Oo daha iyi o zaman, sakince geciricez inşallah bu riskli dönemleri yaa bulantı için evet az ve sık ye. Bide sabah bulantin çoksa baş ucunda kraker olsun, kalkmadan 2-3 kraker ye o da bastırıyor biraz :)

Oo daha iyi o zaman, sakince geciricez inşallah bu riskli dönemleri yaa bulantı için evet az ve sık ye. Bide sabah bulantin çoksa baş ucunda kraker olsun, kalkmadan 2-3 kraker ye o da bastırıyor biraz :)
Sadece sabah olsa belki daha iyi bir süreç geçirirdim sanırım 5. Haftaya kadar bir şeyim yoktu sonrasında çok şiddetli şeyler yaşadım inşallah en kolayı olur tüm anne adayları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…