6 haftalık gebelikte pembe akıntı

Gulmet3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
244
175
53
31
Merhaba 6 haftalık hamileyim dünden beri pembe akıntı geliyor. Ilk önce selpakla silince sadece selpaga geliyordu. Bugün çamaşırıma da bulaştığını gördüm. Geçen hafta da aynı olayı yaşamıştım doktor progestan igne yaptı ve ultrasyonla baktı. Suan düşük riski var diyemem yinede dikkatli ol dedi. aynı olayi daha once yaşayan var mi ? Sizce neyden kaynaklı olabilir?

Merhaba hamileliğinin başından beri bu durumu yaşadım şükürler olsun doğum yaptım proluton iğne ve progestan kurtarıcı fazla hareket etme akıntılarının dikkate al öksürme hapşırma ağır kaldırma rabbim inşallah rahat bir hamilelik yaşatır saglicakla evladiniza kavusursunuz

Amin inşallah

Çoğu hamilelikte oluyor ve normal karşılanıyor canım hiç endişe etme asıl endişe ve stres daha kötü etkiliyor ama düşününce hepsi boş Allah var Allah neyi nasip ederse o oluyor inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Benimde öyle olmuştu progestan kullanmaya başladım ve iğne yapmıştı 2 hafta kadar devam etmişti.
İçinizi ferah tutun normal bir durum inşallah bir problem çıkmaz sizde de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…