6 haftalik gebelikte pembe renkte kanama??

fairytale2222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
176
126
53
Arkadaslar merhaba suan 6 haftalik hamileyim , gecen hafta dr keseyi gormustu ama kalp atislari icin erken demisti. Cuma gunu cok yoruldugun icin kahverengi akintim oldu ve dun aksam pembe lekelenme oldu. bu sabah ise bariz pembe akinti geldi. Yanliz sadece silindigimde var henuz ic camasirima degmedi? Daha once basina boyle bir durum gelen arkadaslar lutfen benimlede paylasin cok tedirginim

Benim tecrübem seni tedirgin eder ama şakır şakır kanaması olup sağlıklı dogum yapan örnekler var bende çok araştırmıştım. Durumunu en iyi doktorun yorumlar oda büyük ihtimal bekleyelim gözlemlwyelim diyecektir. Mümkün olduğunda yat dinlen yorulma iş yapma. Tedbir senden takdir allahtan demişler. İnşallah herşey yolunda gider.
Progesteron kullanıyor musun?

Doktorun ilk sorduğu şey bir pedi doldurur mu olmuştu bana.

Baya az diyorsun.Doktora git derim için rahatlar

tessekur ederim kizlar yorumlariniz icin! Bugun dr gidicem henuz bi ilac kullanmiyorum! Simdilik akintim silindigimde geliyor ama sonradan fazlalasmasindan korkuyorum. cunki giderek artiyor gibi

Ben kahverengi lekeleri de gördüm yoğun kanamayı da..çok şükür geçti..progestan verecektir doktorun mutlaka görüş bence

Dun doktora gittim, kanama alani falan gormedi ve belki implantasyon kanamasi olacagini soyledi. Progestan ve proluton depot ignesi verdi hala ara ara lekelenme oluyor.

Back
X