6 haftalik gebeyim kahverengi akinti normalmi

elifvefatih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
17
3
3
35
6 haftalik gebeyim 2,3 damla sarimsi ve acik kahve gibi akinti oldu normalmi acaba yaaa stresi girdim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi

Cnm bende alti haftalik gebeyim bendede kahve leke gelio ara ara ama dort haftaliken gitmstm o zamandan beri gelio benden leke bazen kan gibi kirmizi geelio az az
doktor bana dusuk tehliken var dedi ve dusuk onleyici verdi

send bi git doktora

Al
Cnm bende alti haftalik gebeyim bendede kahve leke gelio ara ara ama dort haftaliken gitmstm o zamandan beri gelio benden leke bazen kan gibi kirmizi geelio az az
doktor bana dusuk tehliken var dedi ve dusuk onleyici verdi

send bi git doktora
Allah yardimcimiz olsun inslah bisi olmaz yaaa...

6 haftalik gebeyim 2,3 damla sarimsi ve acik kahve gibi akinti oldu normalmi acaba yaaa stresi girdim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
Öncelikle hayırlı olsun. Akıntı sürekli mi arada mı? Bende 3 ay ara ara oldu genelde yorulunca oluyodu dinlenince geçiyodu. Ama dr mıtlaka sormalısınız düşük tehlikesi var mı diye. Bide eşinizle olan birlikteliğinize ara verin genelde dr kalp atışını duyana kadar yasaklıyolar çünkü

Öncelikle hayırlı olsun. Akıntı sürekli mi arada mı? Bende 3 ay ara ara oldu genelde yorulunca oluyodu dinlenince geçiyodu. Ama dr mıtlaka sormalısınız düşük tehlikesi var mı diye. Bide eşinizle olan birlikteliğinize ara verin genelde dr kalp atışını duyana kadar yasaklıyolar çünkü
Aynen bana yasakladilar suan

Ilk defa oldu bugun 6 haftadayim...

Korkmayın ama ihmal de etmeyin bebek yerleşip tutunana kadar tam anlamıyla oluyo bu zamanlarda dinlenin iş yapmayın ama unutmayın ki hastada değilsiniz hamilesiniz böyle düşünüp rahatlayın stres de zararlı
Tsk ederim ilginiz icin ama kafaya takildimi takiliyo

Tsk ederim ilginiz icin ama kafaya takildimi takiliyo
Kesinlikle takılıyo bişeyden şüphelensem hemen nete sarılıyodum araştırıyodum. Emin olun dr en doğruyu söyleyecektir. Dr memnunsan güven ve ona göre hareket et kafanı bulandırma o zaman tadını çıkarabilirsin hamişliğin :KK66:

Inslah duyariz bizde
İnşallah Rabbim utandırmasın

Kesinlikle takılıyo bişeyden şüphelensem hemen nete sarılıyodum araştırıyodum. Emin olun dr en doğruyu söyleyecektir. Dr memnunsan güven ve ona göre hareket et kafanı bulandırma o zaman tadını çıkarabilirsin hamişliğin :KK66:

İnşallah Rabbim utandırmasın
Amin inslah... herseyin hayirlisi olsun.

Back
X