- 11 Ocak 2015
- 17
- 3
- 3
- 35
- Konu Sahibi elifvefatih
6 haftalik gebeyim 2,3 damla sarimsi ve acik kahve gibi akinti oldu normalmi acaba yaaa stresi girdim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardimcimiz olsun inslah bisi olmaz yaaa...Cnm bende alti haftalik gebeyim bendede kahve leke gelio ara ara ama dort haftaliken gitmstm o zamandan beri gelio benden leke bazen kan gibi kirmizi geelio az az
doktor bana dusuk tehliken var dedi ve dusuk onleyici verdi
send bi git doktora
Insalah yatiyorum surekli zaten pazrtrsi kontrolm varAl
Allah yardimcimiz olsun inslah bisi olmaz yaaa...
Biraz once oldu akinti en kisa surede gidicem.Insalah yatiyorum surekli zaten pazrtrsi kontrolm var
Sen hic gitmednmi doktora
Yat dinlen is yapma agir kaldirma ve yukarilara uzanmaBiraz once oldu akinti en kisa surede gidicem.
Öncelikle hayırlı olsun. Akıntı sürekli mi arada mı? Bende 3 ay ara ara oldu genelde yorulunca oluyodu dinlenince geçiyodu. Ama dr mıtlaka sormalısınız düşük tehlikesi var mı diye. Bide eşinizle olan birlikteliğinize ara verin genelde dr kalp atışını duyana kadar yasaklıyolar çünkü6 haftalik gebeyim 2,3 damla sarimsi ve acik kahve gibi akinti oldu normalmi acaba yaaa stresi girdim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi
Aynen bana yasakladilar suanÖncelikle hayırlı olsun. Akıntı sürekli mi arada mı? Bende 3 ay ara ara oldu genelde yorulunca oluyodu dinlenince geçiyodu. Ama dr mıtlaka sormalısınız düşük tehlikesi var mı diye. Bide eşinizle olan birlikteliğinize ara verin genelde dr kalp atışını duyana kadar yasaklıyolar çünkü
Ilk defa oldu bugun 6 haftadayim...Öncelikle hayırlı olsun. Akıntı sürekli mi arada mı? Bende 3 ay ara ara oldu genelde yorulunca oluyodu dinlenince geçiyodu. Ama dr mıtlaka sormalısınız düşük tehlikesi var mı diye. Bide eşinizle olan birlikteliğinize ara verin genelde dr kalp atışını duyana kadar yasaklıyolar çünkü
Kalp atisini duydunmu peki ne kadarlikken duydun...Ilk defa oldu bugun 6 haftadayim...
Korkmayın ama ihmal de etmeyin bebek yerleşip tutunana kadar tam anlamıyla oluyo bu zamanlarda dinlenin iş yapmayın ama unutmayın ki hastada değilsiniz hamilesiniz böyle düşünüp rahatlayın stres de zararlıIlk defa oldu bugun 6 haftadayim...
Kalp atışı 7-8 haftadan önce pek duyulmuyo canımKalp atisini duydunmu peki ne kadarlikken duydun...
Tsk ederim ilginiz icin ama kafaya takildimi takiliyoKorkmayın ama ihmal de etmeyin bebek yerleşip tutunana kadar tam anlamıyla oluyo bu zamanlarda dinlenin iş yapmayın ama unutmayın ki hastada değilsiniz hamilesiniz böyle düşünüp rahatlayın stres de zararlı
Inslah duyariz bizdeKalp atışı 7-8 haftadan önce pek duyulmuyo canım
Kesinlikle takılıyo bişeyden şüphelensem hemen nete sarılıyodum araştırıyodum. Emin olun dr en doğruyu söyleyecektir. Dr memnunsan güven ve ona göre hareket et kafanı bulandırma o zaman tadını çıkarabilirsin hamişliğinTsk ederim ilginiz icin ama kafaya takildimi takiliyo
İnşallah Rabbim utandırmasınInslah duyariz bizde
Amin inslah... herseyin hayirlisi olsun.Kesinlikle takılıyo bişeyden şüphelensem hemen nete sarılıyodum araştırıyodum. Emin olun dr en doğruyu söyleyecektir. Dr memnunsan güven ve ona göre hareket et kafanı bulandırma o zaman tadını çıkarabilirsin hamişliğin
İnşallah Rabbim utandırmasın