Çok geçmiş olsun, bebeği gördünüz mü, yolk kesesi, kalp atışını duydunuz mu ?Merhaba kızlar 6 haftalık gebeyim, bu sabah kahverengi lekelenmem oldu koşa koşa doktora gittik , kese arkasında kanama alanı var dedi(( Progestan verdi fitil olarak, düsük tehtidi dedi vs. Benzer durum yaşayan var mı ne olur Biraz akıl verin moral verin çok ihtiyacım var
Evet kesemizi gördük kalp atışını da duyduk Bugün. Ama kanama da gördü doktorÇok geçmiş olsun, bebeği gördünüz mü, yolk kesesi, kalp atışını duydunuz mu ?
Çok geçmiş olsun. Bebeğin kalp atışı duyulmuş bu güzel bir haber ilaç da verilmiş. Karnınızi zorlayacak hiç bir hareket yapmayın yataktan kalkarken bile dikkat edin. Sürekli istirahat halinde olun ve moralinizi bozmayın bebisiniz içerde ve kalbi atıyorEvet kesemizi gördük kalp atışını da duyduk Bugün. Ama kanama da gördü doktorhafif kahverengi lekelenmelerim oldu
Öyle mi size de çok geçmiş olsun siz kaç haftalıksınızfitilini kullan ayaklarini uzat yat esle munasebet yapma agir is yapma duzelir uzulme lutfen ben de gecirdim hala devam ediyor tehdit
Arkadaşım dokuz ay boyunca kanama yaşadı ama bebeği şu an altı aylık ve çok sağlıklı :) ne güzel bebeğinizi görmüşsünüz kalp atışlarını duymuşsunuz, inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızEvet kesemizi gördük kalp atışını da duyduk Bugün. Ama kanama da gördü doktorhafif kahverengi lekelenmelerim oldu
Ben de 5+5 teyim. Biraz kanama sancı oldu. Acile gittim kese görüldü ama bebek henüz görünmediği için ilaç tedavisi başlanmadi. Kahverengi lekelenme devam ediyor 6 gündür. Tuvalette Kum tanesi gibi lekeler görüyorum ve çok tedirgin oluyorum. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebislerimizi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Size
Öyle mi size de çok geçmiş olsun siz kaç haftalıksınızo kadar moralim bozukdu ki anlatamam
Bebeği ve kalp atışını duymuşsunuz bu güzel ve önemli bir detay. Ben de 5. haftanın sonunda yaşamıştım bebek vardı ama henüz kalp atışı çok azdı doktorum kalp atışını dinleyebileceğimiz zaman risk de iyice azalacak demişti. Verilen fitilleri düzenli kullanın, bol su için ve en önemlisi WC harici kalkmayın. Ayaklarınızın altına yastık koyup dinlenin inanın bir dahaki kontrolde azalmış olacakMerhaba kızlar 6 haftalık gebeyim, bu sabah kahverengi lekelenmem oldu koşa koşa doktora gittik , kese arkasında kanama alanı var dedi(( Progestan verdi fitil olarak, düsük tehtidi dedi vs. Benzer durum yaşayan var mı ne olur Biraz akıl verin moral verin çok ihtiyacım var
Yaaaa ne güzel yazmışsınız öyle umut oldunuz ki bana Allah razı olsunBebeği ve kalp atışını duymuşsunuz bu güzel ve önemli bir detay. Ben de 5. haftanın sonunda yaşamıştım bebek vardı ama henüz kalp atışı çok azdı doktorum kalp atışını dinleyebileceğimiz zaman risk de iyice azalacak demişti. Verilen fitilleri düzenli kullanın, bol su için ve en önemlisi WC harici kalkmayın. Ayaklarınızın altına yastık koyup dinlenin inanın bir dahaki kontrolde azalmış olacakAynı süreci yaşadım ben kalp atışı da duymamıştım 8 gün sonraki kontrolde kalp atışı duyuldu kanama alanı da bitmişti. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Dinlenirsen kendiliğinden geçer korkulacak bir sey yok. Rahim ici kanamaları hemen hemen hepimiz yaşadık kanama kese icinde değilse bir sey olmuyor.Merhaba kızlar 6 haftalık gebeyim, bu sabah kahverengi lekelenmem oldu koşa koşa doktora gittik , kese arkasında kanama alanı var dedi(( Progestan verdi fitil olarak, düsük tehtidi dedi vs. Benzer durum yaşayan var mı ne olur Biraz akıl verin moral verin çok ihtiyacım var
Gebeliğiniz hayırlı olsun, allah size bağışlasın. Belirtileriniz nelerdi acaba ?Bebeği ve kalp atışını duymuşsunuz bu güzel ve önemli bir detay. Ben de 5. haftanın sonunda yaşamıştım bebek vardı ama henüz kalp atışı çok azdı doktorum kalp atışını dinleyebileceğimiz zaman risk de iyice azalacak demişti. Verilen fitilleri düzenli kullanın, bol su için ve en önemlisi WC harici kalkmayın. Ayaklarınızın altına yastık koyup dinlenin inanın bir dahaki kontrolde azalmış olacakAynı süreci yaşadım ben kalp atışı da duymamıştım 8 gün sonraki kontrolde kalp atışı duyuldu kanama alanı da bitmişti. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba kızlar 6 haftalık gebeyim, bu sabah kahverengi lekelenmem oldu koşa koşa doktora gittik , kese arkasında kanama alanı var dedi(( Progestan verdi fitil olarak, düsük tehtidi dedi vs. Benzer durum yaşayan var mı ne olur Biraz akıl verin moral verin çok ihtiyacım var
Ben sabah akşam 200+200 progestan fitil ve haftalık proluton iğne vuruluyorum.. hic aktif kanamam olmadi 3 haftadir ama kese etrafındaki alan hic kücülmuyor sürekli yatmama ragmen büyüyor bile gerci doktorum üzülmeyeyim diye büyüyor demiyor ama ben ultrason kagitlarindan takip ediyorum.. ama hafiften bulantim var bu da gebeligin devam ettigini kesenin büyüdüğünu gosteriyor bana...Ben de şu an aynı durumdayım benim de kese etrafında kanama alanı var. İlk aktif kanama oldu şimdi programlamadım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?